Bebek Beslenmesi Mama Tavsiyeleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Busraan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
399
252
53
30
Merhabalar deneyimli annelere ihtiyacım vaar
37 günlük bir yavrum var mama olarak ilk sma kullandık alerji yaptı Aptamil kullanıyorum şimdi birinden duydum gaz yapıyor dediler ne kadar doğru doktor kontrolü olacak pazartesi o zaman gaz damlası isteyecek... delirmek üzereyim hem emziriyorumda sarılık var diye hem Mama hem emzirme vardı şimdi düzeldi yavaş yavaş bırakıyorum .... çıldırmak üzereyim

Aptamil bizde gaz yapmadı. Sanırım bebekten bebeğe değişiyor bu durum

Bence de bebekten bebeğe değişiyor.Her bebeğin tercih ettiği,sevdiği bı mama oluyo mutlaka.Biz Hipp le baslamistik.Cok çabuk aciktiriyo diye Aptamile geçtik.Memnunuz bı problem yaşamadık.Ancak ilk 1 buçuk 2 ay kadar gazimiz çok fazlaydı.Damlalar bizde işe yaramadı.Doktorumuz Bliss Grip Water damla ve Aptamil Conformil reçete etti.Ama hiçbirini kullanmamıza gerek kalmadan gaz sorunumuz çözüldü.Aptamil Conformil gazlı bebekler için üretilen bı mamaymis ama dediğim gibi biz denemedik.Alerjisi varsa her mamayi kullanamazsınız sanırım.Bliss Grip Water i da doktorunuza danismadan kullanmayın bana kalırsa.

Kesinlikle katılıyorum doktora danışarak damla alacağım gideceğim günü bekliyorum teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…