Mama tavsiyesi

Muallime06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
40
11
3
36
Merhaba güzel anneler, iki gün sonra ikinci sezaryenimi olacağım inş. İlk doğumumda etrafımdaki kimse "Sütün geç gelirse bebek maması al, hazırda bulunsun," demedi. İkinci gün süt gelmeyince açlıktan uyumadı, uyutmadı. Bunda tedarikli olmak istiyorum. Bizi süt gelene kadar idare edecek, bebekler için en iyi bebek maması nedir? Biraz araştırma yaptım. Her mama her bebeğe iyi geliyormuş ama bu konudaki tecrübeleriniz nelerdir merak ediyorum. Mama alırken neye dikkat edilmeli? Teşekkürler

Ben burda çok kez yorumlarda deng ç geldiğim için HİPP aldım kullanmaya da devam ediyorum çocuğu pat die şişirip gereksiz kilo yapmıyor gaz ve gabızlık konusunda da bizi üzmedi .

Merhaba güzel anneler, iki gün sonra ikinci sezaryenimi olacağım inş. İlk doğumumda etrafımdaki kimse "Sütün geç gelirse bebek maması al, hazırda bulunsun," demedi. İkinci gün süt gelmeyince açlıktan uyumadı, uyutmadı. Bunda tedarikli olmak istiyorum. Bizi süt gelene kadar idare edecek, bebekler için en iyi bebek maması nedir? Biraz araştırma yaptım. Her mama her bebeğe iyi geliyormuş ama bu konudaki tecrübeleriniz nelerdir merak ediyorum. Mama alırken neye dikkat edilmeli? Teşekkürler
Ben Aptamil kullanmıştım, memnun kalmıştım. Golden goat markası da anne sütüne yakın olduğu için tercih ediliyor.

Sma Aptamil ve Bebelac Gold ben bunları kullandım Aptamil gaz yapıyor diyorlar ama bizde yapmadı her bebek bir değil tabi

Back
X