Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ablamın 7 aylık kızı var anne sütü veriyor hala aradada sebze çorbaları yoğurt falan veriyoruz.Ama hiç kilo almıyor doktor mamaya başlayın dedi.Hangi mamayı tavsiye edersiniz.Önerilerinizi bekliyorum..
benim kızım 3 ay emdi sütüm kesildi ve mamaya başldk kesinlikle milupa aptamil öneririm devam sütüde var,hero baby çok fena kbız yapıyo aklınızda bulunsun,7 aylıkken ben kahvaltıya başlamıştım bisküvili sütün içine pekmez,krem peynir,yumurtanın beazını karıştırıp veriodum tabi arada değiştiriyodm yumurta haftada 2 sefer yiyodu yani bu aydan sonra mamaya gerek yokki aslında dolma içi ve yoğurt önermişti doktorum bana yoğurduda kendim yapıyodum günlük olarak,sebze çorbasından vitamin alır,yoğurt kalsiyum yani tek başlarına yenildiğinde kilo aldırmaz makarna yada pilav ile beraber verin yoğurdu
canım kesinlikle milupa öneriyorum aptamil kullanın fakat koyu kıvamlı olduğu için kabız yapabilir eğer böyle bişey olursada milupa canformil ver...kısa zamanda toparlar kuzucuk :)))