manevi destek

meralkan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
63
50
8
33
arkadaşlar burun estetiği olurken aileniz ve çevrenizdekiler size manevi olarak destek oldular mı ?

çevremdeki istisnasız herkes gerek yok diyor annem babam dahil. bütün güzelliğin gider diyenler vs vs aslında karar verip kimseye yaptırmadan gerek sanırım. siz nasıl tepkiler aldınız ?

Benim burnum cok kotuydu. Yuzum kucuk burnum kocaman kemerli ve ucu dusuktu. Ailemden herkes destek oldu. Arkadaslarim da dahil. Sadece iki arladasim aman ne gerek var boyle cok guzelsin dediler ki iyi niyetli olduklarina inanmiyorum.
Bence onceki burnunla alakali. Bazen gercekten guzelim burunlar estetikle daha kotu olabiliyor.

yani bence benim güzelim burun denecek bi burnum yok yani tek başına ele alınsa belki güzel denebilir ama yüüzme uyumsuz küçük ama kemerli bir burnum var. herkes sanki sadece büyük burunlar estetik yaptırırmış gibi senin burnun küçük amaaa diyor. inanın yandan foto çekiliyorum eskaza birilerinin fotosunda yandan çıkınca çok kötü oluyorum beğenmiyorum

O zamannsadece kemeri aldirirsin. Oyle yaptirdi bir arkadasim burnunun baska hicbir yerine dokundurmadi sadece kemer gitti gayet de guzel oldu.

O zamannsadece kemeri aldirirsin. Oyle yaptirdi bir arkadasim burnunun baska hicbir yerine dokundurmadi sadece kemer gitti gayet de guzel oldu.

öyle bişey mümkün mü ki ? öyle yaptırırım o zaman. ama o zaman da burun ucu düşük kalmaz mı ? çok teşekkür ederim ilginiz için siz de ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun. Umarım istediğiniz gibi olur.

Tesekkur ederim. Olur tabii ki. Burun ucum dusuk olmasin diyorsan bu konudaki endiseni de doktoruna soylersin kemer gidince dusukluk olacaksa mudahale eder ona gore yapar yani

Banada herkes ne gerek var senin burnumda ne varki sen söylemesen farketmedik diyorlardı ama beni rahatsız ediyordu fotograf cekılırken yandan olmamasına gayret gösteriyodum. Yakında dügünüm olucak foto çekimlerini videolarını aklıma takıyodum yandan büyük ve kemerli duruyordu çünkü ama sonunda ameliyat oldum insanın suratını cok degiştiriyor bügün 4. Günüm sonuç nasıl bilmiyorum ama umarım istedigm gibi olur sende olmak istiyosan kimseyi takma önemli olan senin ne istedigin ne yaşasıgın nasıl hisetigin aynada kendine baktgnda mutlu olmak gibisi yoktur die düşünüyorum :)

Önemli olan senin düşüncen ben yıllardır hep çevredeki tepkiler yüzünden erteledim hep vazgeçiriyorlardı ama hep içimde keske yaptırsaydım dedim en sonunda da yaptırdım sonuç belli değil ama yaptırmasaydım içimde hep bi pişmanlık olacaktı.bu benim kararım kendimi iyi hissetmek icin yaptim.kimseyi de ilgilendirmez .
Ama cok erken yaştaysan biraz bekle derim 25 ki yaslarda yaptırmak en iyisi erken yasta insan fevri karar verebiliyor

Valla bencede tam tersi...
Liseden beri sevmez kafaya takardim lise birince keske hemen olsaydim yillarca beklemeseydim diyorum yillarca hic foto cekilmeden defalarca silip tekrar cekelim burnum kotu cikti diye takintili gecti yillar suan cok memnunum keske daha erken olsaymisim diyorum egerki cok rahatsizsan yaptir bekleme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…