Tatlı Tarifi Mangalda scack ikolatal Muz- Resimli

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
iki hafta önce paskalyabayrami nedeniyle yengem ve teyzemlere gitmisdik
teyzemlerinde bahceleri var ve enisdem bize nefis bir mangal keyfi yasatdikdan sonra
bide bakdimki közlenen külün üzerine kuzenim muzlari yardi icine cukulata dilimlerini küp küp kirip yerlestirdi ve mangala koydu
nasil bisey olucak merakiyla varya cukulatayi sevmeyen ben bol kalorili olan bu muzu sildim süpürdüm :)
bilenleriniz vardir belki ama paylasmak istedim sizlerle kizlar bilmeyenlerede mutlaka tavsiye ederim

muzlari sadece mangalda diil firinda ve mikrodalgadada yapabilirsiniz canlarim
teyzem dedi mesela firinda börek cörek pisirdin ve canin cukulatali muz cekdi firini söndür muzlari hazirla kendi sicagiyla hazirlanir dedi
yengemde ise yine kuzenim ayni islemi mikrodalgada hazirladi saolsun ve parmaklarimi yedim ya :)

istedigin kadar muz ve cukulata

muzlar taptaze olmasi sart diil hafif kararmis yada yumusamisda olabilir hem degerlendirmisde olursunuz
istediginiz muz adetlerini ortadan karniyarik yapar gibi bölün
sonrada cukulata tanelerini yerlestirin sade cukulata olmasi sart diil
findiklida olabilir
kendi damak zevkinize bagli yani
ben ikisinide denedim nefis lezziz :)
sonrada muzlari ya mangala ya firina yada mikrodalgaya koyun ve cukulatalar eriyene kadar bekletin
sicacik yemenizi tavsiye ederim kizlar affiyet bal seker olsun

buarada ismini ne koyucagimizi bilemedik acikcasi adi belli diildi az önce yengemle msn de kararlasdirdik umarim uygun görürsünüz :)

deneyenleri niklerini kaydederek buraya eklemek istedim görün diye canlarim

bu yengemin yaptigi
CtNO-1qY-1.jpg

buda edaa_edaa arkadasimizin yaptigi
CtNO-1qZ-1.jpg

Son düzenleme:
ayy ben bu muzlari yerimyaa negüzel görünüyolarcokacimcoook cokta severim
ellerine saglik güzelim kaydirigubbakcemile3

ilk defa gördüm gerçekten güzel görünüyor ama muzu çok sevmeme ragmen pişmişi nasıl olur bilemiyorum ama çok merak ettim gerçekten

ilk defa gördüm gerçekten güzel görünüyor ama muzu çok sevmeme ragmen pişmişi nasıl olur bilemiyorum ama çok merak ettim gerçekten

canimcigim denemeni tavsiye ederim heleki muzu zaten seviyosan bi tane dene mikrodalgada memnun kalirsan hep yaparsin herkezin damak tadi ayridir muzu seversin ama belki bunu begenmeyebilirsin denersin bisey kaybetmis olmazsin canimcigim icinde kalicagina karninda kalsinyerimsenibena.s.

ammaaan bu ne böyle zuzum.resmen yemede yanında yat.uff kimbilir ne kadar lezzetli olmuştur.muz meyvelerden en sevdiğimdir,çikolata dersen resmen hastasıyım.ikisi birarada tam bir şölen,bizlerle paylaştığın için teşekkürler canımcım.
tsk90er9.gif

Güzel bir buluş cnm.Kilo filan yapsada arada deneyeceğim.ılginç ve pratik.Tatlıların yanına garnitür olarakta ilave ederiz.teşekkürler.............

enteresan bir tarif. damla çikolata koysam muzun içine olur mu?
fırında kek pişti mesela ardından muz koyucam hımmm denemek lazım
eline sağlık

ammaaan bu ne böyle zuzum.resmen yemede yanında yat.uff kimbilir ne kadar lezzetli olmuştur.muz meyvelerden en sevdiğimdir,çikolata dersen resmen hastasıyım.ikisi birarada tam bir şölen,bizlerle paylaştığın için teşekkürler canımcım.
tsk90er9.gif

ah canimcigim ah yemede yaninda yat olmuyo isde yapinca löp löp öyle bi kayiyo ki anlatamamkaydirigubbakcemile3
tavsiye ederim prensesim de bayilir kessin prensimede tatdirirsin hem annesia.s.

enteresan bir tarif. damla çikolata koysam muzun içine olur mu?
fırında kek pişti mesela ardından muz koyucam hımmm denemek lazım
eline sağlık

bence damla cukulatalida olur herhalde denemek lazim tatlisim
aslinda eriyen her cukulata olur diye düsünüyorum benceyerimseniben
ama damla cukulata eriyomuydu ya bak bilemedim simdiCADIARZU

ay süper bir kalori bombası bu...
çocuklar için enfes olabilir..paylaşım için teşekkürler kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..

bu tatlı nijeryada en çok yenen tatlı çeşididir orada sokaklarda hep yapılır tadına bakamadım ama çok ilgi vardı yapılan yerde ama çikolatasız yiyorlardı onlar direk muzu közleyip yani.denemk lazım.

Back
X