Mango Zara Bershka 2010

arkadaşlar ben tam bir mangonun delisiyim ya herşeyim mango resmen sponsorum sanki montum kotlarım badilerim sade biraz deişik ama ynede alıorum mangodan onlarıda çok güsel bşr mağza ve çook uygun şeler oluyor

evet fiyatları gerçekten çok uygun ben çok iyi fiyatlara bir çok ceket almıştım çok memnunum bayılıyorum mangoya:asigim:

ben 3ünüde beğeniyorum çok güzel ve uygun şeyler oluyor paylaşım için teşekkürler

burdan kombinler ee tabi taşıyanlar pek hoş duruyor da.. mağazaya gidince çoğu ürünleri çok kalitesiz bunların ya.. birkaç parça giysim var bunlarda.. bir kere de modele aldanıp mangonun çin malı dandik ayakkabılarından edindim bir tane.. gardrop bekliyor..

ben 3ünüde beğeniyorum çok güzel ve uygun şeyler oluyor paylaşım için teşekkürler

rica ederim cnmmopuyorumnanaktan

burdan kombinler ee tabi taşıyanlar pek hoş duruyor da.. mağazaya gidince çoğu ürünleri çok kalitesiz bunların ya.. birkaç parça giysim var bunlarda.. bir kere de modele aldanıp mangonun çin malı dandik ayakkabılarından edindim bir tane.. gardrop bekliyor..

iyidirler aslında ama size öyle denk gelmiştir belkiCADIARZU

evet benm nerdeyse tüm dolabım mango sponsorum sanki ama hiç pişman değilim herşeyi çok kaliteli kotları özelliklezemuszemus

evet benm nerdeyse tüm dolabım mango sponsorum sanki ama hiç pişman değilim herşeyi çok kaliteli kotları özellikle...

seviyorum zara'nin kreasyonlarini ama bu yil mango'da guzelmis paylastigin icin tesekkurler zaten ne zamandir yeni biseylere ihtiyacim vardi fikir edinmis oldum....

Back
X