Manikür pedikür olayı iş sorunsalı aldatılmak.

Özel ders verebilirsin ,mezun olmana gerek yok ilk okul yada ortaokul öğrencilerine ders verebilirsin,100 liradan versen haftada 2 gün 200 lira eder.

en iyi olduğum ders biyoloji alanımlada alakalı . bunun için mezun olmak gerekmiyormu . ilan vermekte paralı diye biliyorum. birde gidilen evler nekadar güvenli bundan şüphem var

Hayır mezun da ders verebilir öğrenci de,hatta öğrenciler daha cok tercih edilir fiyat daha uygun olur cünkü. İlan verilen siteye göre değişir benim ilan verdiğim site paralı değildi. Eve gitmek veya kendi evine çağırmak sana kalmış, öncesinde telefonla ayrıntılı bir görüşme yapıp, eğer eve de gideceksen bir yakınınla git. Beni erkek arkadaşım götürdü ilk gittiğimde bekledi. Artık alıştım cok iyi insanlar zaten uzun zamandır gidiyorum. Bu ders işini bir düşün bence ama tek öğrenciye 100 lira vermez ama kimse, profesyonel ogretmenler bile 80-90 TL arası değişiyor saatleri kaldı ki öğrenci için saati 100 TLden cok cok zor, ben 3 tane ilkokul öğrencisine veriyorum aynı gün aynı anda 100 TL alıyorum. Yani ders vereceksen de fiyatı 30-40 TL arası tutarsan saatini tercih edilirsin

Son düzenleme:
babacığmıda anlıyorum ona ayrı üzülüyorum adam memur maaşıyla bn, okutuyo bide ekstra işte çalışıyo yarı burslu tutturdm her yıl 10 milyar veriyo şehir dışına yollamak istemedi . onlada bazen kavga edioruz bazen diyo çalışma otur evde. ama ikide kardeşim var onlarında masrafları var ehliyete yazdırdı beni bu yaz bide . bunların üstüne baba pantolon alıcam ver elli lira demeye dilim varmıyo

Ay canım benim adamda haklı vsende haklisin ne diyeyim bilemedim inş güzel bir is bulursun

Back
X