- 9 Ağustos 2025
- 199
- 310
- 18
- Konu Sahibi pathfinder
çocuğunuzla konuşun adamın acaba sizden habersiz ne gibi davranışları olmuş ona veya nasıl hissetmiş o çocuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğiniz gibi tam. Benim de oğlumu onun kızını algıladığı gibi algılayacsğımı sandı arada bi gördüğü arada bi pışpış ettiği kızıyla sürekli bizimle yaşayan oğlum bir değil ki. Bu sorumluluğu kaldıramadı alamadı en sonunda çocuğun varlığından rahatsız olur hale geldi ama ses de edemedi rahatsızım diyemedi kavganın birinde patladı her şeyi söyledi sevmiyorum çocuğu sevemedim vs vs iyi de oldu aslında
Orada iyice kendini kaybetti zaten bu kadının oğlu çok zor bi çocuk, zaten dehb’li, ukala bu çocuk benim öz oğlum olsa sabah akşam döverdim falan dedi
İşte ben sen aklını başına aldın sanırken sen gidip ev tutma derdine düşmüşsün de avukatlarla görüşmüşsün de ben elimden geleni yapardım da işte bana zaman vermedin de
Ablacım şaka mi yapiyorsun? Adam içten içe senin yavrunu dovebilsem diye düşünmüş ve sen daha ne zaman icimde ölecek, seviyorum diyorsun.Ona inanmıyorum ama hala maalesef sevdiğim için kötü hissediyorum kendimi içim kötü oluyor engelledim ama yazdıklarını tekrar tekrar da okuyorum. Kendimi kötü hissetmem pişman olmam için yaptığını biliyorum aslında ama insan kötü oluyor. Ne zaman unutacağım onu ne zaman içimde tamamen ölecek keşke onu hiç tanımasaydım…
Kesinlikle! Cok ama cok onemli. Ben de daha once uyarmistim konu sahibini bu konuda. Konu sahibi esini severken, cocugun zihninde o senaryolar donup duruyordur. Siddet, asagilama, bakis, tavir her neyse. Hepsinin tek tek tespit edilip cozumune bakilmali. Psikolog/pedagog yardimi alinmali.çocuğunuzla konuşun adamın acaba sizden habersiz ne gibi davranışları olmuş ona veya nasıl hissetmiş o çocuk
+1Bu adamın neresini seviyorsunuz yahhuuu bir tek burayı anlayamadım![]()
Bende suan sizin yasadiginizin benzeriniSelamlar. Bilen bilir eski konulara da bakabilirsiniz dilerseniz. Ben 2. Evliliğimde boşanma aşamasındayım, ayrı yaşıyoruz 8-10 gündür. İkimizin de ilk evliliklerden çocukları var. Ve çocuklar yüzünden hiç dikiş tutmadı evlilik. Oğlum bizimle yaşıyor kızı annesinde haftada bir 24 saat görüşüyorlar. Başta her şey güzeldi ama sonradan eşim değişti, evlendikten sonra oğlumla hiç ilgilenmedi yok sayıyor gibi bi haldeydi. Ben kızıyla başta iyiydim ama ben iyi oldukça o daha cüretkar oldu oğluma karşı. Birçok yer ve zamanda birçok olay yaşandı detaya girmeyeceğim şu an son durumda ilk önce o boşanalım anlaşamıyoruz sen böyle mutsuzsun beni negatife boğuyorsun falan dedi ben de biz zaten boşanmalıyız çocuklarımız mutsuz bu evlilik ancak bu 4 kişinin terapi almasıyla düzelir dedim. Neyse biz bi süre öyle ayrı kaldık sonra bu geldi, benim için çoktan bitti de gitmemiş olmamak için gideceğim terapiye dedi gittik. Orada da kavga ettik rezil olduk adeta. Tüm toksikliğimizi sergiledik psikolog a öyle diyeyim :)
Orada iyice kendini kaybetti zaten bu kadının oğlu çok zor bi çocuk, zaten dehb’li, ukala bu çocuk benim öz oğlum olsa sabah akşam döverdim falan dedi… (oğlum 9 onun kızı 8 yaşında) işte oğlum haline şükredecekmiş öteye git diyen yokmuş da kendisi çocukken her gün dayak yiyormuş(ne alaka?? Kendi kızına hiç de 30 yıl önceki yetiştirme tarzlarıyla yaklaşmıyor kızmamak için kendini tutuyor kızı kibar naif yanını görsün istiyor benim oğlana gelince ben çocuk senden çekiniyor deyince ee çekinsin ne olacak babam bizi döverdi oluyor?? )
Neyse böyle saçma bi terapi sonrası çıkışta da bin tane laf etti ve ayrıldık o şekilde evlere dağıldık. Ben terapiden sonra 1-2 gün bekledim ve ayrı evi tuttum, eşyalarımın bir kısmını aldım annemlerden yeni eve yavaş yavaş geçiyorum. Buna da mesaj attım, nikahta takılan takıları istiyorum bi de benim sana gönderdiğim parayı gönderirsin protokole bunlar yazılsın istiyorum var mı diyeceğin bi şey avukatımın yanına gidiyorum yazdım. Bunun üstüne kaç gündür yazmayan benim için bitti etti diyen adam sayfa sayfa mesaj atmaya başladı.
Önce vermiyorum takı falan dedi. Ben de iyi çekişmeli açıyorum o zaman dedim. İşte ben sen aklını başına aldın sanırken sen gidip ev tutma derdine düşmüşsün de avukatlarla görüşmüşsün de ben elimden geleni yapardım da işte bana zaman vermedin de( 3 yıldır evliyiz daha ne zamanıysa) bir sürü mesajlar bi şeyler. Hala daha mesaj atıyor beni manipüle etmeye çalışıyor.
Ona inanmıyorum ama hala maalesef sevdiğim için kötü hissediyorum kendimi içim kötü oluyor engelledim ama yazdıklarını tekrar tekrar da okuyorum. Kendimi kötü hissetmem pişman olmam için yaptığını biliyorum aslında ama insan kötü oluyor. Ne zaman unutacağım onu ne zaman içimde tamamen ölecek keşke onu hiç tanımasaydım…
Dertleşme konusudur![]()
bende suan sizin yasadiginizin benzerini yasiyorum yeni evliyim benim 4 yasinda esimin 7 yasinda kizi birlikte yasiyoruz bu tur sorunlarin bende duzelecegini sanmiyorum esimde benim kizima ayni sekilde kotu davraniyor kendi kizi incinmesin diye cok dikkatli konusur falan bence hic taviz vermeyin ayrilin esiniz bencil benimkide oyle kendini ve kendi çocuklarini dusunuyorlar sadece anladigim kadari ile maddi sikintiniz yok en guzeli bu ben suan calismiyorum annem vefat etti maddi kismi dusunuyorum sadedeSelamlar. Bilen bilir eski konulara da bakabilirsiniz dilerseniz. Ben 2. Evliliğimde boşanma aşamasındayım, ayrı yaşıyoruz 8-10 gündür. İkimizin de ilk evliliklerden çocukları var. Ve çocuklar yüzünden hiç dikiş tutmadı evlilik. Oğlum bizimle yaşıyor kızı annesinde haftada bir 24 saat görüşüyorlar. Başta her şey güzeldi ama sonradan eşim değişti, evlendikten sonra oğlumla hiç ilgilenmedi yok sayıyor gibi bi haldeydi. Ben kızıyla başta iyiydim ama ben iyi oldukça o daha cüretkar oldu oğluma karşı. Birçok yer ve zamanda birçok olay yaşandı detaya girmeyeceğim şu an son durumda ilk önce o boşanalım anlaşamıyoruz sen böyle mutsuzsun beni negatife boğuyorsun falan dedi ben de biz zaten boşanmalıyız çocuklarımız mutsuz bu evlilik ancak bu 4 kişinin terapi almasıyla düzelir dedim. Neyse biz bi süre öyle ayrı kaldık sonra bu geldi, benim için çoktan bitti de gitmemiş olmamak için gideceğim terapiye dedi gittik. Orada da kavga ettik rezil olduk adeta. Tüm toksikliğimizi sergiledik psikolog a öyle diyeyim :)
Orada iyice kendini kaybetti zaten bu kadının oğlu çok zor bi çocuk, zaten dehb’li, ukala bu çocuk benim öz oğlum olsa sabah akşam döverdim falan dedi… (oğlum 9 onun kızı 8 yaşında) işte oğlum haline şükredecekmiş öteye git diyen yokmuş da kendisi çocukken her gün dayak yiyormuş(ne alaka?? Kendi kızına hiç de 30 yıl önceki yetiştirme tarzlarıyla yaklaşmıyor kızmamak için kendini tutuyor kızı kibar naif yanını görsün istiyor benim oğlana gelince ben çocuk senden çekiniyor deyince ee çekinsin ne olacak babam bizi döverdi oluyor?? )
Neyse böyle saçma bi terapi sonrası çıkışta da bin tane laf etti ve ayrıldık o şekilde evlere dağıldık. Ben terapiden sonra 1-2 gün bekledim ve ayrı evi tuttum, eşyalarımın bir kısmını aldım annemlerden yeni eve yavaş yavaş geçiyorum. Buna da mesaj attım, nikahta takılan takıları istiyorum bi de benim sana gönderdiğim parayı gönderirsin protokole bunlar yazılsın istiyorum var mı diyeceğin bi şey avukatımın yanına gidiyorum yazdım. Bunun üstüne kaç gündür yazmayan benim için bitti etti diyen adam sayfa sayfa mesaj atmaya başladı.
Önce vermiyorum takı falan dedi. Ben de iyi çekişmeli açıyorum o zaman dedim. İşte ben sen aklını başına aldın sanırken sen gidip ev tutma derdine düşmüşsün de avukatlarla görüşmüşsün de ben elimden geleni yapardım da işte bana zaman vermedin de( 3 yıldır evliyiz daha ne zamanıysa) bir sürü mesajlar bi şeyler. Hala daha mesaj atıyor beni manipüle etmeye çalışıyor.
Ona inanmıyorum ama hala maalesef sevdiğim için kötü hissediyorum kendimi içim kötü oluyor engelledim ama yazdıklarını tekrar tekrar da okuyorum. Kendimi kötü hissetmem pişman olmam için yaptığını biliyorum aslında ama insan kötü oluyor. Ne zaman unutacağım onu ne zaman içimde tamamen ölecek keşke onu hiç tanımasaydım…
Dertleşme konusudur![]()
Üzülmeniz çok normal, ikinci evlilik ikinci hayal kırıklığı ancak doğru yoldasınız. Bu sarfedilen sözlerden sonra zaten çabalasanızda artık dikiş tutmaz. En doğru kararı vermişsiniz hem çocuğunuz hem kendiniz için, bundan sonrası güzel olur inşallah, alacaklarınızdan vazgeçmeyin, kolaylıkla atlatmanızı dilerimEvet zaten yük gördüğünü ve sürekli diş sıktığını söylediği için çocuğum için böyle yorumlar yaptığı için 1-2 aydır sarsılan bi evlilikteydik ağustostan beri daha doğrusu, bu konu hiç soğumadı o söylediklerini hiç unutmadığım için
Yani çocuğunuzu üç yıl bu adamla aynı evde tutarak yeterince hata yapmissiniz zaten. Bir zahmet manipüle olmayiverinSelamlar. Bilen bilir eski konulara da bakabilirsiniz dilerseniz. Ben 2. Evliliğimde boşanma aşamasındayım, ayrı yaşıyoruz 8-10 gündür. İkimizin de ilk evliliklerden çocukları var. Ve çocuklar yüzünden hiç dikiş tutmadı evlilik. Oğlum bizimle yaşıyor kızı annesinde haftada bir 24 saat görüşüyorlar. Başta her şey güzeldi ama sonradan eşim değişti, evlendikten sonra oğlumla hiç ilgilenmedi yok sayıyor gibi bi haldeydi. Ben kızıyla başta iyiydim ama ben iyi oldukça o daha cüretkar oldu oğluma karşı. Birçok yer ve zamanda birçok olay yaşandı detaya girmeyeceğim şu an son durumda ilk önce o boşanalım anlaşamıyoruz sen böyle mutsuzsun beni negatife boğuyorsun falan dedi ben de biz zaten boşanmalıyız çocuklarımız mutsuz bu evlilik ancak bu 4 kişinin terapi almasıyla düzelir dedim. Neyse biz bi süre öyle ayrı kaldık sonra bu geldi, benim için çoktan bitti de gitmemiş olmamak için gideceğim terapiye dedi gittik. Orada da kavga ettik rezil olduk adeta. Tüm toksikliğimizi sergiledik psikolog a öyle diyeyim :)
Dertleşme konusudur![]()
Manipüle edildiğinizi anladığınızda artık manipüle edilmezsiniz,bu sihir gösterisinin gerçeğini öğrenince artık kolay kolay inanmamaya benzer.Yine ikna edilip giderseniz bu manipüle edildiğiniz için değil,kendi hayatınızı evladınızın geleceğini önemsemeyip,dürtüsel olarak davrandığınız için olur, hormonlarla hareket ettiğiniz için .......Selamlar. Bilen bilir eski konulara da bakabilirsiniz dilerseniz. Ben 2. Evliliğimde boşanma aşamasındayım, ayrı yaşıyoruz 8-10 gündür. İkimizin de ilk evliliklerden çocukları var. Ve çocuklar yüzünden hiç dikiş tutmadı evlilik. Oğlum bizimle yaşıyor kızı annesinde haftada bir 24 saat görüşüyorlar. Başta her şey güzeldi ama sonradan eşim değişti, evlendikten sonra oğlumla hiç ilgilenmedi yok sayıyor gibi bi haldeydi. Ben kızıyla başta iyiydim ama ben iyi oldukça o daha cüretkar oldu oğluma karşı. Birçok yer ve zamanda birçok olay yaşandı detaya girmeyeceğim şu an son durumda ilk önce o boşanalım anlaşamıyoruz sen böyle mutsuzsun beni negatife boğuyorsun falan dedi ben de biz zaten boşanmalıyız çocuklarımız mutsuz bu evlilik ancak bu 4 kişinin terapi almasıyla düzelir dedim. Neyse biz bi süre öyle ayrı kaldık sonra bu geldi, benim için çoktan bitti de gitmemiş olmamak için gideceğim terapiye dedi gittik. Orada da kavga ettik rezil olduk adeta. Tüm toksikliğimizi sergiledik psikolog a öyle diyeyim :)
Dertleşme konusudur![]()
Annelik nedir??? İsterse adam beni el üstünde tutsun evladıma bir tek hakaret etse benim için biter,konu sahibi baştan beri bana tuhaf geliyor bu nasıl çarpık bir zihniyet?? Evladımı dövmek isteyecek adamı olduğu yere gömerim demek yerine seviyorum seviyorum......+1
Önceki konularında da yazmıştı, çocuk konusu dışında harikaymış. Bana göre çocuğa kötü davranan bir adam George Clooney olsa yine de sevilecek bir adam değildir. İstediği kadar romantik olsun, yakışıklı olsun fark etmez. 0'ı neyle çarparsan çarp 0'dır. O hesap işte benimki.
evet birilerine anlatması ve şefkat-ilgi hissetmesi güzel olabilir duygularını dengeye getirmek için ama yaşanan yaşanıyor maalesef geri dönüşü yok. karakterini bunlar şekillendirecek. umarım çok ciddi bir şey yaşanmamıştır gerçi mümkün mü bilmiyorumKesinlikle! Cok ama cok onemli. Ben de daha once uyarmistim konu sahibini bu konuda. Konu sahibi esini severken, cocugun zihninde o senaryolar donup duruyordur. Siddet, asagilama, bakis, tavir her neyse. Hepsinin tek tek tespit edilip cozumune bakilmali. Psikolog/pedagog yardimi alinmali.
Selamlar. Bilen bilir eski konulara da bakabilirsiniz dilerseniz. Ben 2. Evliliğimde boşanma aşamasındayım, ayrı yaşıyoruz 8-10 gündür. İkimizin de ilk evliliklerden çocukları var. Ve çocuklar yüzünden hiç dikiş tutmadı evlilik. Oğlum bizimle yaşıyor kızı annesinde haftada bir 24 saat görüşüyorlar. Başta her şey güzeldi ama sonradan eşim değişti, evlendikten sonra oğlumla hiç ilgilenmedi yok sayıyor gibi bi haldeydi. Ben kızıyla başta iyiydim ama ben iyi oldukça o daha cüretkar oldu oğluma karşı. Birçok yer ve zamanda birçok olay yaşandı detaya girmeyeceğim şu an son durumda ilk önce o boşanalım anlaşamıyoruz sen böyle mutsuzsun beni negatife boğuyorsun falan dedi ben de biz zaten boşanmalıyız çocuklarımız mutsuz bu evlilik ancak bu 4 kişinin terapi almasıyla düzelir dedim. Neyse biz bi süre öyle ayrı kaldık sonra bu geldi, benim için çoktan bitti de gitmemiş olmamak için gideceğim terapiye dedi gittik. Orada da kavga ettik rezil olduk adeta. Tüm toksikliğimizi sergiledik psikolog a öyle diyeyim :)
Dertleşme konusudur![]()