Manisa Ve Ilçelerinde Doğum Yapacak Olan Var Mi?

Arkadaşlar merhabalar ,bana bundan yaklaşık 1 yıl önce rahim kanseri başlangıcı tanısı konmuştu ve bunu duyunca dünya başıma yıkıldı,daha 32 yaşında olmama rağmen gittiğim doktorlar rahimin alınması gerektiğini söylediler ,1 oğlum var ve tabi ki bir bebeğim daha olsun istiyordum,doktorlar gerekirse evlet edinirsin diyorlardı şaka gibi,ölüm korkum bir yandan ameliyat sonrası durum bir yandan ne yapacağımı bilemezken ,Annemin bir arkadaşı Özgür ATLI beyi önerdi ,gittiğimizde hem çok güler yüzlü hemde çok açıklayıcı şekilde hastalığımı anlattı ve rahimi almadan Historosikopi ile rahim iç zarını kazıyıp kurtulma ihtimalimin yüksek olduğunu analttı ve bu operasyon için bana moral verdi,tamamiyle acısız ve kameralı swistemle bana da izleterek operasyonu8mu o0ldum,ve 7 aydır düzenli kontrollerimde son parça alımımda hastalığımın geçtiğini gördük..Bir doktorun ilgisi en az bilgisi kadar önemli bence...Gelişmelerden haberdar ederim .. Görüşmek üzre..

merhaba arkadaslar...
bende manisaya yeni tasindim istanbuldan yeni geldim...buradaki doktorlari istanbulla kiyas edince begenedim biturlu:50:...dr nin bayan olmasida onemli benim icin
simdi grandmedicale gittim yasemin hanim vardi acaba iyimi bilen var mi?

merhaba arkadaslar...
bende manisaya yeni tasindim istanbuldan yeni geldim...buradaki doktorlari istanbulla kiyas edince begenedim biturlu:50:...dr nin bayan olmasida onemli benim icin
simdi grandmedicale gittim yasemin hanim vardi acaba iyimi bilen var mi?

merhaba manisada malesef doktor bulmak büyük bir sorun arkadaşım orda olduğu için çok iii biliyorum ama o en son celal bayar üni. yeşim hanımda karar vermişti ve çok memnun kaldı söledin hastane çok yeni olduğu için aksaklıklar çok oluyomuş arkadaşımdan duydum kadarıyla...

banada oyle geliyor...yeni hastane oldugundan aksaklik cok olucagi belli zaten...elemanlar cok tecrubesiz...ayy ne yapsam...bari yasemin hanimi bilen varsa yorum yazsa iyi olur ya

manisa da sezaryenden sonra normal doğum yaptırmayi kabul eden bi doktor biliyor musunuz peki? çok istiyorum 2. dogumumun normal olmasını, beni korkutacak değil cesaretlendireçek bir doktora ihtiyacım var:(.. bide bayan doktor olması lazım..

canım manisada adamakıllı bayan doktor yok şuan meşhur olan yasemin hanım grand medicalde oda sezeryancı biraz ama ben onda normal doğum yaptim

canım manisada adamakıllı bayan doktor yok şuan meşhur olan yasemin hanım grand medicalde oda sezeryancı biraz ama ben onda normal doğum yaptim

merhaba,
ben de yasemin hanıma gidiyorum 5+3 haftalık hamileyim ama daha bu konuları sormak ıcın erken oldugunu dusunndum soramadım.
normal doğuma sıcak bakıyor mu ve normal doğum ve sezaryan fiyatlarını ne kadar?
yardımcı olursan sevınırım cunku cok kafam karısık.

Özgür Atlıyı bende doğum evinde tanıdım. Ayak üstü bile süper moral veren ve rahatlatan bi doktor. Şimdi bayan diye Fatma Eskicioğluna gidiyorum ama aklım hala Özgür beyde hiç bir olumsuz yorum duymadım özel muayenehanesine gidenlerden. Herkes çok memnun. Muayene ücretide uygun. Ben doğumevinde doğum yapmayı düşünüyorum. Fatma hanımıda çok övdüler. Yeni başladık bakalım. Allah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun.

merhaba. önce şunu belirteyim ki evet özgür bey konuşunca süper moral veren söyledikleri sizin duymak istedikleriniz de olunca harika motive eden bir doktordur ben 2 ay sonrasında bıraktım para konusunda anlaşamadık iyi ki de bırakmışım.. yrd Doç yasemin YILDIRIM dan memnun kaldım
kardeşim onun hastasıydı maalesef. her ay düzenli gitti bebeği erkek ve tosun gibi iri sağlıklı bir bebek olarak söyledi 9ay boyunca. evet iri ve erkekti ama bebek hastaydı hiç anlayamamış
12 haftalık ense kalınlığı 3.2 olmasına rağmen gebelik sonlandırılmamış siz irisiniz normal dedi. bebek Trizomi 21 yani downsendromluymuş hem de en ağırı , bebek bağırsakları çalışmadığı için hiç annesinin kucağına gelemeden bir damla süt içemeden 4 kez ameliyat edildi ve minik kalbi bunlara dayanamadı meleğimiz göçtü gitti.
zor geçen 30 acı dolu günlerde sevgili doktor ne aradı ne sordu öldüğünü bile başkalarından öğrendi.günah çıkarmak için be aileyi aradım dedi hayır ambulans için sadece aradı sonrası .. yok 9 eylül hastanesinde geçen 27 gün boyunca yoktu kendisi.. aile onu Allaha havale etti artık. doğum sonrası bile bile bile dalga geçer gibi bize eve gelecek yarın herşey yolunda... diyerek bizi pışpışlayarak apar topar taburcu ettiler.sezaryen ile doğum yapan bir kadına lahman yaptırarak (bağırsaktaki gazın kendiliğinden çıkması gerekir) eve gönderdiler.
55 gün oldu miniğimiz göçeli doktor yok ortada??? o kadar belirtisi varken bişeyi anlayamayan bir doktormuş????

gebelikte artık tıp çok ilerledi arkadaşlar 12 haftalık gebelerde bile fetal MR çekilip bebekteki hastalıklar tespit ediliyor . Özgür bey sağlıklı gebelikte uzman olabilir fakat hashas konularda hastalıkları tespit edemeyecek kadar uzman olmadığını kanıtlamıştır.
burdan herkese duyurayım..bir kere daha düşünün her doktorun kötü hikayesi vardır elbette ama bu çok ağırdı...
herkes bildiklerini yazsın lütfen sağdan soldan çok şey duydum sesimizi duyuralım artık

merhaba,
ben de yasemin hanıma gidiyorum 5+3 haftalık hamileyim ama daha bu konuları sormak ıcın erken oldugunu dusunndum soramadım.
normal doğuma sıcak bakıyor mu ve normal doğum ve sezaryan fiyatlarını ne kadar?
yardımcı olursan sevınırım cunku cok kafam karısık.

merhaba, tebrik ederim henüz yolun başındasınız ama bu süreç çok heyecanlı her anı çok kıymetli bunu bilin. Annelik tarif edilemez bir mutluluk ve sorumluluk. Bebeğinizin kalp atışı, içinizde hareketleriyle, tekmeleriyle varlığını hissettirmesi unutulmayacak anılarınız olacak.
evet manisada iyi bir doğum uzmanı bulmak çok zor.. ben hamileliğim süresince doğumevine de gittim (tam bir fiyasko) daha sonrasında Yasemin yıldırım a gittim neticede hamileliğimi yasemin hanımla devam ettirdim ve grand medikal hastanesinde doğum yaptım. yasemin hn çok iyi. hastane yeni temiz ama biraz yoğun herkes yasemin hanıma gittiği için ..ücret ise 35 TL muayene süresi bana kısa geliyordu bebeğimi daha fazla görmek onun hakkında daha fazla detay öğrenmek istediğim için kontrollerim beni tatmin etmedi .. bunun için özgür atlı ya gittim. (125 TL ücreti) 45 dk muayenesi sürüyor çenesi de kuvvetli, ikna kabiliyeti süper yani ama biz 2 ay sonra doğum ücreti konusunda 2000 TL anlaşamadığımız için bıraktık. neticede hamileliğim gayet normal ve bebeğim sağlıklıydı ve bebeğin pozisyonu ters olduğu için sezaryen olmak zorundaydım. doğumu 500 TL ye yaptım, epidural yapıldı anesteziciler de çok iyiydi. tabi sağlık bu biraz da şansa bakıyor .fotoğraf ta çekildi ameliyathanede 50 tl hiçbirşey içinizde kalmaya değmiyor para değil ölümsüz bir anı oluyor yani
kardeşim özgür beye gitti 9 ay boyunca bişeyi anlayamamış olurmuş böyle vakalar göremeyebilirimiş doktor bebek Trizomi 21 yani en ağır downsendromlu olarak doğdu pek çok hastalığı varmış 1 tanesini bile göremedi uzman doktor Özgür bey, malesef bebeğimiz 1 ay sonra vefat etti bu süre zarfında 4 kez mini,k bedeni ameliyatlar geçirdi yavrucak ana kuzusu nasıl analaymaz doktor dediler ense kalınlığı bariz belli, bebeğin bağırsakları gelişmemiş... vs vs yani özgür beyi önermiyorum bixzim canımız yandı sizn yanmasın arkadaşlar... bunun telafisi yok çünkü..
dilerim Allah herkesin evladını sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin, asıl mutluluk bu

Son düzenleme:
Manisa Akhisarda yaşıyorum Özel Akhisar Hastanesinde Gülden Hanıma gidiyorum gayet takip eden ilgilenen tecrübeli bir doktor.

Manisa Akhisarda yaşıyorum Özel Akhisar Hastanesinde Gülden Hanıma gidiyorum gayet takip eden ilgilenen tecrübeli bir doktor.

ben de somaya yeni taşındım burda devlet hastanesinde doktor yok.özel vefanın da pek iyi olmadığını duydum.kırkağaç devlete gittim bir iki kere ama doğumu sezeryan istediğim için özele gitmem şart...özel akhisar hastanesinde gülden hanım da betül hanım da çok çok iyi diye duydum peki muayene ve doğum ücretleri hakkında bi bilgin varsa benimle paylaşabilir misin lütfen...:26::26:

Ben dogum icin degil de baska nedenlerle uc yil arayla iki kez suleyman emreye gittim ve hic memnun kalmadim ikincisi de gitmem zaten benim hatam bile bile:/ kesinlikle soylediklerinin hepsinin tersi cikti:( sonra prof tevfik guvenal a gittim muayene ucretleri fazla ama degdi kesinlikle.kime giderseniz gidin ama vatan hastanesi suleyman emreye gitmeyin derim
Dogum konusunda iyi oldugunu dusunenler var o konuda yorum yapamayacagim iyi bi insan ama tani ve tedavilerini basarili bulmadik biz

mrb.bende 7 haftalık hamileyim.alaşehirde oturuyorum.salihli cana gidiyorum.refaettin beye gidiyorum.yeni bir doktor mesleğinde çok başarılı ve genç.çok memnunuz biz detaylı anlatıyor herşeyi herkeze tavsiye ederim.

Dr Cüneyt Barut tavsiye edebileceğim bir doktor. Tecrübeli, ilgili, bilgili ve kibar. Aynı zamanda tüp bebek uzmanı. Merkezde muayenehanesi var. Referanslarla gitmiştim, ben çok memnunum. Tavsiye ederim herkese.

Back
X