• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar enfeksiyonuna kesin çözüm!!

Naz1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
42
17
88
Bu konuyuda defalarca yazmak istedim ama hep erteledim yada unuttum
Bundan yaklaşık 6 sene önce bende buralarda enfeksiyonuma çağre arıyordum sonra doğum yaptığım günlerde bi doktorla tanıştm ve ona mantar enfeksiyonundan bahsettim bi türlü çağresini bulamadm 4 yıldır bu hastalıkla cebelleşiyorum dedim, oda bana borik asit içeren vajinal duştan bahsetti adı vaginol eczanelerde var. Allah razı olsun o doktordan, o duşu 2 kere banyoda yere uzanarak vajinama sıkıp 15 saniye bekledikten snra ayağa kalkıp klozete oturarak kullandm 3 gün arayla 2 defa sıkıyosun ve mantar tamamen bitiyo, inanamazsın yanii nasıl böyle bişi olablir yani ben 4 yıl araştırdım ne fitiller zart zurt meğer bi vajinal duş herşyi çözebiliyormuş bu duşu sigorta karşılamıyo şuan fiyatı 500 tllerdedir, hiç önrmli deil bence 2 bin tl bile olsa mantardan kurtulmak için alırdımmm..
Yolda yürüyemiyordum ben kaşınmaktan yahuuuu şimdi 6 yıldır bidaha mantar olmadım sürekli kuru temiz tutuyorum ve genlde pudralıyorm terlememk içinde bacak içlerime rolon sürüyorum, umarım bu yazım benm gibi çağre arıyan herkese ulaşırr

Bundan yaklaşık 6 sene önce bende buralarda enfeksiyonuma çağre arıyordum sonra doğum yaptığım günlerde bi doktorla tanıştm ve ona mantar enfeksiyonundan bahsettim bi türlü çağresini bulamadm 4 yıldır bu hastalıkla cebelleşiyorum dedim, oda bana borik asit içeren vajinal duştan bahsetti adı vaginol eczanelerde var. Allah razı olsun o doktordan, o duşu 2 kere banyoda yere uzanarak vajinama sıkıp 15 saniye bekledikten snra ayağa kalkıp klozete oturarak kullandm 3 gün arayla 2 defa sıkıyosun ve mantar tamamen bitiyo, inanamazsın yanii nasıl böyle bişi olablir yani ben 4 yıl araştırdım ne fitiller zart zurt meğer bi vajinal duş herşyi çözebiliyormuş bu duşu sigorta karşılamıyo şuan fiyatı 500 tllerdedir, hiç önrmli deil bence 2 bin tl bile olsa mantardan kurtulmak için alırdımmm..
Yolda yürüyemiyordum ben kaşınmaktan yahuuuu şimdi 6 yıldır bidaha mantar olmadım sürekli kuru temiz tutuyorum ve genlde pudralıyorm terlememk içinde bacak içlerime rolon sürüyorum, umarım bu yazım benm gibi çağre arıyan herkese ulaşırr
Ben de çok eczenden borik asitli su almayı düşünüyordum sizin dediğiniz de mantıklı geldi sıkıntıdan bir türlü kurtulmadım umarım dediğiniz ilaç işe yarar😊

Ben de çok eczenden borik asitli su almayı düşünüyordum sizin dediğiniz de mantıklı geldi sıkıntıdan bir türlü kurtulmadım umarım dediğiniz ilaç işe yarar😊
Umarım kullanırsın ve faydasını görürsün arkadaşım gerçekten işe yaramasa inan böyle bir vaatte bulunmazdım, belki benzer muadilleride vardır herkes duysun ve bu mantar illetinden kurtulsun bu kadınlar.😊

Bakireyim kullanamam değil mi…

Malesef vajinal duş vajinanın içine sıkılıyor ama istersen dış kısmını o suyla yıkıyablirsin kaşıntını falan geçirir, bu tarz hastalıkları içerden temizlemeye başlamak lazım ama
Anladım 5 yıldır var bekarım geçmedi ne kullandıysam belki ilerde evlenince yapabilirim

Ayy hanim efendi.benimde tekrarliyo 3 yildir herseye ragmen diyet yaptinizmi sekeri ,peyniri,unu kesip ondanmis yiyomusunuz yani birde 3 gun arayla 2 defa sıktım dediniz bittimi yani mantar ustune regl oldunuz ve sonrasinda tekrarlamadimi dogrumu anladim.peki kutu bittimi 2 kerelik miydi.markasini yazarmisiniz.dr.uma soylucem.cunku dr.bana soylemedide.bunu kadinlarla paylastiginiz icinde ayrica cok tesekkur ederim🥰

Ayy hanim efendi.benimde tekrarliyo 3 yildir herseye ragmen diyet yaptinizmi sekeri ,peyniri,unu kesip ondanmis yiyomusunuz yani birde 3 gun arayla 2 defa sıktım dediniz bittimi yani mantar ustune regl oldunuz ve sonrasinda tekrarlamadimi dogrumu anladim.peki kutu bittimi 2 kerelik miydi.markasini yazarmisiniz.dr.uma soylucem.cunku dr.bana soylemedide.bunu kadinlarla paylastiginiz icinde ayrica cok tesekkur ederim🥰
Ben diyet yapmadım canım, vajinal duş adı vaginol doktorum 3 gün arayla sık dedi bi kutuda 2 tüp var ve tüpler baya dolu sen istersen ikisini yarım yarım 4 keredede sıkablirsin, ben önce bi tüpü tek seferde sıktım bitti, 3 gün snra dier tüpü sıktım ve klozette oturup akmasını bekliyorsun, kutuda 2 kerelik var başka yok benim tamamen bitti, doktorum bu duşun içinde borik asit oldunu söyledi mantarı zehirliyormuş yani çivi çiviyi söker, bende tekrarlamadı hiç, bide orayı kuru tutmanız çok önemli ıslak veya terli olmicak mesela ben tuvalete gidiyorm çişimi yapıyorm diyelim suyla yıkadıktan snra tamamen kuruluyorum arada pudrada sürerim, bacak aralarıma rolonda sürerim ama o kısmı asla ıslak tutmam, kadınlarda akıntı oluyor biliyosunuz pamuk koyun kilodunuzda kirlenmez vajinanızda kuru kalır, abdest alan kadınlar pamuk koyar belki biliyorsunuzdur, ceviz kadar büyklüğünde pamuk koparıp vajinanızın tam delik kısmına gelicek şekilde yerleştirin 6 yıldr bir daha mantar olmadım geçmiş olsun sizede çok illet bişidir bilirim

Bak görselinide buraya attım

Eklentiler

• 1000079271.webp
    1000079271.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 4
Back
X