Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mantar aktif olarak varken cinsellik nasıl yaşıyorsunuz ki bulaşacak adama da. Prezervatif belli bi yeri kapladığı için etkili değil bu tarz hastalıklarda
Mantar aktif olarak varken cinsellik nasıl yaşıyorsunuz ki bulaşacak adama da. Prezervatif belli bi yeri kapladığı için etkili değil bu tarz hastalıklarda
ben lise yıllarımda cahilce bir davranış olarak sürekli peçete koyardım yapışacak şekilde ondan ötürü oldu sanıyorum sonrasında geçmedi, ailemde böyle şeyleri konuşmak çok ayıp olduğu için (saçmalık) ve bekar olduğum için kaşınınca mantar oldum sanıp kaşıntı geçince yaşamıma devam ediyordum. sonra evlenince çok çok acı hissedince dr smear vs aldı ultrason falan yaptı ama yine bir şey demedi. sonra aradan zaman geçti ama hala acı çekiyorum tekrar dr a gidince o dedi. yani çok geç fark ettim ve sonrasında dikkat etmeye çalışıyorum.