Mantar mı iltihap mı acaba .?

ulkuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
2.138
1.879
248
Merhaba 4-5 gündür özel bölgede yanma kaşıntı var kasıklarıma keskin ağrılar saplanıyor ve idrar yaparken aşırı yanma var
Bunları yaşayan var mı mantar mı iltihap mı acaba ..?

Sende ikisi de var bende de mantar ve iltihap olmuştu dr bi fitil bide krem verir

Canm sende ikiside var bnce kasinti mantardan.olusur yanmada idrar yaparken yahut ilski esnasinda iltihaptan kaynaklanir bak bn 5 aydir ugrasiyorum bi geciyo bi daha cogaliyo artik dk. Da gitmek istemiyorum biktim valaa

Canm sende ikiside var bnce kasinti mantardan.olusur yanmada idrar yaparken yahut ilski esnasinda iltihaptan kaynaklanir bak bn 5 aydir ugrasiyorum bi geciyo bi daha cogaliyo artik dk. Da gitmek istemiyorum biktim valaa

canım ben sistit olmuşum ve iltihap başlangıcı varmış Dr a gittim ilaç verdi 2 gündür içiyorum ve gayet iyiyim

Her kasinti mantar olmaz genital bolgenizle fazla ugrasmayin temizlemek icin yada tam tersi nemli ve killi birakmayin kasinti yapar kasimaktan dolayi ph iyice bozulur enfeksiyon artar idrardaki enfeksiyon oraya bulasmis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…