Mantar mı

Yarreenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
3
0
1
27
Merhaba hanımlar yeni oldum bi konuda bilginize ihtiyacım var. İki gün önce vajinamda kabarcıklar olduğunu fark ettim ve dünden beri kaşıntı başladı. Akıntı yanma acı kızarıklık vs baska bisey yok bu mantar mı acaba daha önce başıma gelmedi hiç napicamı bilmiyorum. Yardım edin lütfen

Eğer yaşadıysanız birliktelik sırasında mikrop kapmış olabilirmisiniz?Kabarcık dediğiniz için cinsel yolla bulaşan bişeyler olabilirmi diye sormak istedim

Büyük ihtimal mantar canım. Beyaz kesik süt gbi akıntı olur , ilişki sırasında acı olur, yanma olur, beyaz veya kırmızı kabarcıklar olur. Dr gidin krem ve fitil verir kısa zamanda geçiyor

Büyük ihtimal mantar canım. Beyaz kesik süt gbi akıntı olur , ilişki sırasında acı olur, yanma olur, beyaz veya kırmızı kabarcıklar olur. Dr gidin krem ve fitil verir kısa zamanda geçiyor
Bunların hiç biri yok bende sonradan bunlarda mı olur.? Doktora gidemiyorum çünkü bütün randevular dolu

Bunların hiç biri yok bende sonradan bunlarda mı olur.? Doktora gidemiyorum çünkü bütün randevular dolu
Canım korkulacak birşey değil üzülme çoğu kadın geçiriyor yeni başlamış olabilir Mantar ise tabi. Sağlık ocağına da bi danış istersen randevuda al zamani gelince gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…