- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar, hiç mantar yemeği pişirmedim ama bugün pazarda görünce alıp bir deneyeyim diye düşündüm. Soğanlı terbiyeli yapılıyormuş onu yapayım diyorum ama güzel olur mu acaba? Varsa önerileriniz denemek istiyorum.![]()
arkadaşım mantarları küp küp doğra.tencerede çok az iki damla kadar yağla kavur suyunu salsın çeksin.başka tencerede biraz yağla soğanı fazla pembeleşmeden öldür.mantarları koy kavur pişsin.işte tuz atarsın bu şekilde yenebilir..birde bunun üzerine domatesli biberli sos yapıyorum ben aynı işlemi yapıp istersen içine istersen üzerine domates sosu dökebilirsin afiyet olsun
mantar kadar begendigim bir yiyecek yok. bayılıyorum ben yaa. ben de borek tarifi vereyim.
Malzelemelr
2 yufka
mantar
1 paket krema
kasar peyniri
tuz karabiber
Mantarları az yagda suyunu cekene kadar sotele. 1 yufkayı yağladıgın tepsiye ser, ustune 2. yufkayı parcalayarak ustune koy. sotelenmiş mantarı yufkalrın ustune koy. kremayı mantarın ustune dok. tuz karabiber ekle. Üstüne kaşar pernir rendele.200 derece fırında kaşar peyniri hafif pembeleşinceye kadar pişir. Süper bi borek oluyo. Mantar yerine közlenmiş patlıcan da olur. O da super oluyo.![]()
ayrıca ben şöyle de yapıyorum;az bir sıvıyağda doğranmış mantarları tuz ilave edip kavur üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek bayılıyoruz biz
![]()