Merhabalar aranizda Mantardan kurtulan oldumu? Daha yeni test yaptim mantarim gitmişti şimdi yeniden başladı..wc da beyaz akintilar sıkıldım artik(( mantardan kurtulan oldumu aranizda ?
Bende 1 aydır uğraşıyorum hatta geçti hala devam ediyor kullanmadıgım ilac kalmadı fitil flora düzenleyici hap yeni bi ilaca basladım umarım geçer. Geçerse bilgi veririm. Sizin geçti mi?
Bende 1 aydır uğraşıyorum hatta geçti hala devam ediyor kullanmadıgım ilac kalmadı fitil flora düzenleyici hap yeni bi ilaca basladım umarım geçer. Geçerse bilgi veririm. Sizin geçti mi?
Merhabalar aranizda Mantardan kurtulan oldumu? Daha yeni test yaptim mantarim gitmişti şimdi yeniden başladı..wc da beyaz akintilar sıkıldım artik(( mantardan kurtulan oldumu aranizda ?
Floragyn övül geçmiş konularda sıkça dile getirilmiş iki üye özellikle kullandıktan sonra bittiğini ve tekrarlamadiğıni yazmış.Uyelere ulaşamiyorum.Konular 2009 da falan o zaman varmış eczanelerde.Bulundugumuz şehirlerde araştırsak bulan olursa alsak benim olduğum yerde yok.Internette de sadece yabancı satış sitelerinde var nasıl alınır bilmiyorum.Yardimci olalım birbirimize
Birde gynofit laktik asit jel çok söylenmiş ben facebook ta gynofit sayfasını buldum sordum Turkiyede olmadığını ama yenileme çalışmalarının olduğunu getirmek için beklediklerini söylediler.
Arkadaşlar bir arkadaşımızın doktorundan edindiği bilgiye göre Frolagyn ovul yan etkileri olduğu için Türkiye de satışının durdurulduğunu biliyormuş doktoru kimsenin mağduriyet yaşamasını istemem bu bilgiyide paylasayim ben