bazen oluyor ama akıntı o şekilde acaba bendede mi var doktora söylemedim ama hiç tüp bebek tedavi aşamasındayımKaşıntı şişlik ve koku şikayetleri oluyormuş. Bende bunlar yok sadece peynirimsi akıntı var. Süt kesiği gibi. Bol su içmek en güzel tedaviymis sanırım..
Ben Gaziantep teyim toplama işlemi oldu benim ağustosta ekim de transfer yapılacakBen kontrollerimde söyledim. Bir daha görürsen söyle ilaç vermem gerek dedi. Ama şükür bir daha görmedim.. tüp bebekte de şükür yarın toplamam var son aşamaya geldim artık. Siz nerde yaptiriyorsunuz
Benim yarın opu olacak iğnemi vurdumBen Gaziantep teyim toplama işlemi oldu benim ağustosta ekim de transfer yapılacak
Olmadı bende ana toplandıktan iki üç saat sonra aşırı sancım oldu iki gün sürdü sonra geçtiBenim yarın opu olacak iğnemi vurdumsizde ohss oldu mu ondan çok korkuyorum. Verebileceğiniz tavsiye var mi bana oluşan sonra yapmam gereken
Peki neden taze transfer olmadı sizinOlmadı bende ana toplandıktan iki üç saat sonra aşırı sancım oldu iki gün sürdü sonra geçti
Benim sanırım 3 tane kaldığı için doktor bekletti hemen yapmayalım dedi bilmiyorum açıkcası sormadım sizin hemen mi olacakPeki neden taze transfer olmadı sizin
Benimde belli değil ki hiç. Yarın toplanacak...kac tane embriyo olur kaçı kalır rahim dinlendirme yapar mı... Hiç bilmiyorum. Rahmin durumuna göre taze transfer oluyormuşBenim sanırım 3 tane kaldığı için doktor bekletti hemen yapmayalım dedi bilmiyorum açıkcası sormadım sizin hemen mi olacak
Olabilir cnm ben pek ümitli değilim o yüzden pek sormadımBenimde belli değil ki hiç. Yarın toplanacak...kac tane embriyo olur kaçı kalır rahim dinlendirme yapar mı... Hiç bilmiyorum. Rahmin durumuna göre taze transfer oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?