• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
103
Slm kizlar. Dert degil ama en hizli burda cvp alirim sanirim. Umarim foruma gore hatali bi davranis degildir :)
4-5 gun once mantar almistik da henuz tuketmedik. Bugun yapsam bozulmus mudur? Cok sık tuketmedigimiz icin fark edemedim bozulup bozulmadigini. Sadece gune gore cvp bekliyorum acil lutfenn :)

Bugün mantar aldım son kullanma tarihi 10 Ekim. Kültür mantarı ise bozulmaz bence.

Tipinden anlaşılıyor aslında bozulup bozulmadığı. Üzerinde tarih yok muydu?

Manavdan almisti esim, posetle getirdi. Paket degildi. Ben hep pakette aliyorum aslinda ama esim oyle almamis
kültür mantrıysa sorun olmaz cok cok rengı kararmıstır bıraz

Bugün mantar aldım son kullanma tarihi 10 Ekim. Kültür mantarı ise bozulmaz bence.

4-5 gun mantar ıcın uzun bı sure tuketmemenınızı önerırım.

Tipinden anlaşılıyor aslında bozulup bozulmadığı. Üzerinde tarih yok muydu?

Bir sey olmaz. Kullan gitsin.

Ben gecen ptesi pazardan aldigim mantarlari daha dun pisirdim. Bir sey olmadi.

Bozulsa tipinden anlarsın canım. Rengi çok kararır, bazı kısımları yumuşar.
Pişirmeden tadına da bakman mümkün.

Manavdan almisti esim, posetle getirdi. Paket degildi. Ben hep pakette aliyorum aslinda ama esim oyle almamis
Üstünde tarih olmayan açık mantar kültür mantarı bile olsa bir kontrol etmenizde fayda var, kokusunda bir gariplik var mı? Rengi kahverengine dönmüş ve yumuşamışlar mı?
Biraz bile şüpheniz varsa pişirmeyin, tavuk ve mantar zehirlenmesi çok feci çünkü:(

Bir sey olmaz. Kullan gitsin.

Ben gecen ptesi pazardan aldigim mantarlari daha dun pisirdim. Bir sey olmadi.

Biraz yumusamis gibiydi, attim ben de. Bi daha hep tarihli olanlardan alicam

Bozulsa tipinden anlarsın canım. Rengi çok kararır, bazı kısımları yumuşar.
Pişirmeden tadına da bakman mümkün.

Üstünde tarih olmayan açık mantar kültür mantarı bile olsa bir kontrol etmenizde fayda var, kokusunda bir gariplik var mı? Rengi kahverengine dönmüş ve yumuşamışlar mı?
Biraz bile şüpheniz varsa pişirmeyin, tavuk ve mantar zehirlenmesi çok feci çünkü:KK43:

Back
X