Mantarla ilgili olabilir mi?

Rokselana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
113
13
28
Adana
Merhaba arkadaslar, 8 aylik hamileyim. Kasintilarim donem donem oldu, hamileligimin ortalarinda cok kotu bi sekilde vajinal kasinti yasadim mantardan dolayi. Fitil, bitki ilaclari, sodali su filan derken gecti. Simdi tekrar yakalandim, bi ara dus alirken yikandigim zaman vajina yolunda kucuk dugumler hissettim elimle, elim dokundugu zamann kaybolmus gibi oldu, biraz daha derine salarak yokladim yine elime sigil gibi dugumler geldi ama dokundukca yumusar gibi oldu, bu ne olabilir? Mantarla mi ilgili? Yoksa baska bisey mi? Korktum acikcasi( bi de kasintim mesane kismindan anus bolgesine kadar yaygin, sinirim cok bozuk(((

Son düzenleme:
Canim doktoruna soyle benimde hasintim cok oluyordu idrar yolmda da iltahplanma vardi ben 9. Aydayim doktor idrar testinde farketti ve idrar yolu icin hap verdi ve cati muayenesinde mantar var dedi ams elime ole bi kabarti flan gelmiyordu benim yalnizca kasiniyordu bu gafta hem idrar yolu icin ilaci kullandim hemde mantar icin fitil ve krem kullandm ins gecmistir nomal kasintim yok artik akintimda yok denecek kadar ama fitil cok fena kullandigimda deli gibi akinti ve jasinti yapiyor dokunamiyorumda yarin saat cektim onu ama sinra etkisi gecti

Canım anlatığına göre bana siğil gibi geldi anuse doğru karnıbahar görünümündeyse ona da bi gözlemle

Son düzenleme:
Back
X