Mantarli tavuk yemegi buzluga konur mu?

borntofight

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
573
1.248
313
Arkadaslar ben pismis yemekleri buzluga hep koyuyorum.Ama mantar biraz tereddutte birakti. Zehirleniriz filan diye korktum. Salcali, sulu mantarli tavuk yemegi buzluga konur mu?

Arkadaslar ben pismis yemekleri buzluga hep koyuyorum.Ama mantar biraz tereddutte birakti. Zehirleniriz filan diye korktum. Salcali, sulu mantarli tavuk yemegi buzluga konur mu?

hiç tavsiye etmem dostum :50:pişmiş mantar buzlukta hem su çekiyor hem de kararıyor. ben denemiştim de :ssz:

Mantarı bırak tavuk da buzluğa konulmaz. Asıl tehlikeli olan o. Tavuk ve balık yemeklerini mümkün olduğu kadar az yap ve pişirdiğin gün tüket.

dana etinden pismis yemekleeinizi buzluga atiuormusunuz
nesekilde atiyorsunuz bilgu verebilirmisiniz
simdidem tesekkur ederim

pişmiş yemeği dondurmak hiç sağlıklı değil. çünkü içinde yağ var ve yağ tam donmayı engeller. tam donmayan yerlerde bakteri oluşur. :50::50::50:

Back
X