- 16 Eylül 2017
- 7.771
- 14.013
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Biriyle tanıştım daha doğrusu o beni görüp beğeniyor bir şekilde adımı soyadimı sosyal medyamı öğrenip ekliyor. Tanımadığım insanları kabul etme huyum yok tabiki ama sosyal statü olarak üstte biri olduğu için tanışmak istedim. Buluştuk her şey hoş güzel ama ben o fiziksel çekimi hissedemedim. Yani ben fiziğe önem veririm kendisi benden birkaç cm uzundur. Ama onun dışında 3 saat aralıksız hiç susmadan sohbet ettik çeşitli konulardan genel olarakta ağırbaşlı beyefendi tutumu vardı zaten. Hemen kestirip atmak yerine tanımayı tercih ettim. Ama tutku olmadan ilişki olmaz benim görüşümce. Sevgilisini/eşini başta hiç beğenmeyip sonra ciddi çekim hisseden var mı ? Sonradan aşık olan var mı ?
Güncelleme:
Evlenecek kadar birbirinizi tanıma fırsatımız olmadı ama birkaç kere buluştuk hiç dokunmak içimden bile gelmedi. Bir de daha birkaç kere görüşmüşüz duygusal ve fiziksel paylaşım olmamış hemen evde film izleyip beraber kalmayı "ima etti". Ardından da şehir dışına çıkarız dedi hiçbir açıklama yapmadan sadece "hayır", dedim kısacası eskort muamelesi gördüm. Zaten etkilenmemiştim de böylesi daha iyi oldu
Güncelleme:
Evlenecek kadar birbirinizi tanıma fırsatımız olmadı ama birkaç kere buluştuk hiç dokunmak içimden bile gelmedi. Bir de daha birkaç kere görüşmüşüz duygusal ve fiziksel paylaşım olmamış hemen evde film izleyip beraber kalmayı "ima etti". Ardından da şehir dışına çıkarız dedi hiçbir açıklama yapmadan sadece "hayır", dedim kısacası eskort muamelesi gördüm. Zaten etkilenmemiştim de böylesi daha iyi oldu
Son düzenleyen: Moderatör: