• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantık duygudan daha baskınsa ?

aslında bnde cok acıklayıcı bılgı vermedım
aslında artık danışmaktanda yorulduğum için öylesıne üstünkörü bi şeklde yazdım
derdim maddıyat deil ,evet kötu bi dönemde , ama başladgmzda da cok iyi bı durumda deildi,kaldı ki bnde durumumu biliyorum .. şuan işssz htta yaklaşık 9 aydr işsz beklediği bi kaç yer vardı ,onlar da olmadı ,o ümidini kaybettıkce bnde kaybettım snra bı gemi işi çıktı ve gemıye gitmye karar verdı.gidince uzunca süre görüşemices, ne zamana kadar dayanabilces buna ? paylaşımlarımız gittikçe azaldı hayaller kuramaz, konuşamaz olduk, rutinlikten mı bu haldeyız diye düşünuyorum ama öncede cok hareketlı değildik, önceden 1 hafta görsem özlerdım gun sayardım oysa şimdi nerdeyse bır ay oluyor ..öncesınde yasadgımz problemler oldu ama bana ne bi küfrü ne el kaldrması ne saygıszlığı .. içkisı yok sigaradn nefret eerım onu da bırktı ama bı yerde bı pürüz var istemediğim bişey ,içime sinmeyen bir şey ..ailem erkek kardeşime de onay vermemişti ama o nişanlndı sonuç mu ailem haklı cıktı .. off bilmıyorm dua edebiliyorumm sadece ..

bu mu problem?işsizdi iş buldu ama gemide ve uzunca süre görüşemiyceksiniz...şimdi şöyle bir durum var hiç ilişkiye başlamamış olsan ve karşına gemide çalışan biri çıksa o zaman düşünebilir insan ben bu insanla yapabilirmiyim,uzakta olacak hep,hiç bişeyimde yanımda olamayacak vs...çünkü gemide çalışanların işi zordur bu yönden...ama sizin zaten bi ilişkiniz var şimdi kalkıp sırf bu sebebten ayrılman yanlış olur.....seviyorsan eğer her daim yanında olman gerekir....her türlü zorlukta.....

ama ben hala başka sebepler olduğunu düşünüyorum....ailenin karşı olması bu kadar basit bi sebepten değildir sanırım..ki bak kardeşindede haklı çıkmışlar....

selam!Arkadaşlar!Benim de 1 yıl süren bir arkadaşlığım vardı.Ama arkadaşım mantığını kullanarak arkadaşlığımıza sona vernek zorunda kaldı.Gerçekten severek bitirmek zorunda kalmak çok zor muş..!Gerçi bana söyleyemedi de..!Ben zor da olsa gerçeği anladım ve ilişkimize mantığımı kullanarak son noktayı koymak zorunda kaldım..!Hayırlısı böyle imiş..!İlişkide sadece sevmek yetmiyormuş..!Bunu anladımm!

Bir kadının evlenmeden önce dusunmesi gereken seyler var. Mantıgın o insanı almıyorsa bitir geç olmadan. İlerde ailesine bakabilecek mi , anlaşabilir mi , sinirli öfkeli mi vs vs bir sürü seyi düşünmek gerekir..

Back
X