Mantik evliligi

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.326
12.739
448
Kızlar merhaba.konuyu kısa tutacagim.tanistildigim adam çok seviyor.aklim almiyor bukadar sevmesini neyse.evlenme teklif etti kabul ettim.nisan hazirliklari yapiyoruz.okadar mukemmel iyi biriki.sadece evlenilecek adam diyorum.ask yok.ben zamaninda çok sevdiğim adamdan ayrıldım.bunalima girdim kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm falan ama bitti gitti.cok zarar verdi aldatti defalarca terketti geri dondu affettim.simdi tamamen sildim sevmeme rağmen.simdi ben evleneceğim.evlenmem lazım.yasim 34 anne olmaya geç kalmak istemiyorum.sonra çok seviliyorum maddi durumu iyi.ve artık kimseyi sevecek guc kalmadı bende.ama korkuyorum.sevmedigim bir adamın yatağına girebilirmiyim diye.mantik evliliği yapıp mutlu olan varmı aranızda.bende asik olabilirmiyim sizce.fikirlerinizi esirgemeyin şimdiden tesekkurler

Ooo cok zor olur ya...bari bir hoslanti falan olsaydi...omur boyu ayni yatak neticede,bilemedim

Yani sevmediğim adamla o TÜM özel şeyleri yaşayabilecek misiniz? Bir çıplak düşünün müstakbel eşinizi oluyor mu? Henüz yaşamadıysanız tabi... Ciddi söylüyorum.

Hiçbir şey hissetmiyor musunuz? Hoşlantı yoksa en azından, yatak olayı sıkıntı olur bence.

Mantik evliligi ask evliligi kismini bilemem, evlilikten ne beklediginize bagli; ama bence bi adam gercek olamayacak kadar iyi, tatli, mukemmelse gercek olmama ihtimali oluyor, yani cogunlukla oyle oluyor da kokusu sonradan cikiyor. Karsinizdakini iyisiyle kotusuyle taniyip kabul edebileceginizden emin olmadan evlenmeyin bence.

Bence her şeyin mantığı olur da evliliğin olmaz. Mantık evliliği deyimi yanlış diyorum. Çünkü sevmediğin bir insanla hayat geçirmeye adım atmanın mantığı olamaz.
Çocuk yapmaya geç kaldım diye telaşlanmak da ne kadar doğru olabilir?

Evlilik mantık+duygu içermeli diye düşünürüm hep. Ne sadece mantık ile ne de duygu ile olmuyor.
Sadece mantıken kabul ettiğiniz birinin size dokunmasına, sarılmasına, öpmesine nasıl müsaade edeceksiniz?

Ya kimyalar tutup adam hayirsizsa da zor oluyor.Benim başınmda da öylesi var.Ben de yakında evlenecem sanırım. Kara kara düşünüyorum.Istihareye yatsana ben daha yatamadım.

Back
X