evet malesef öyle insan kendine karşı hiçbizaman objektıf olamıyo yarım kaldığı için ilişkiniz sana her döndüğünde kalbin çarpıyo çok fazla sevdiğini sanmıyorum o kişiyi bence tamamen bitir çünkü başlarsan emin ol yine aynı şeyleri yaşayacaksın bi kitap ikinci kez okunmaz bence mutlaka onun yerını dolduracak biri çıkar karşına yeterki inan buna aşkmı mantıkmı dıye ıkılemde kaldıgımız olur çoğu zaman ama emın ol senın için hayırlı olan şey mantıklı olmak güçlü bi insansın kimsenin bu durumu değiştirmesine izin verme
durumun baya bı karısık açıkçası,6 seneden bahsedıyoruz kolay değildir..anladıgım kadarıyla zamanında bahsettıgın kısıyle aranızdakı dengeyı kuramamıssınız.senın yerınde olsaydım tekrar baslamazdım iş hayatıma ağırlık vererek yasamıma devam ederdim..unutma herseyın ılacı zaman derler..anladıgım kadarıyla bırazda olsun aklından silinmiş şimdi tekrar baslarsan aynı seyleri yasadıgında hazmetmesı daha zor olacaktır.karar senın tatlım
Aslında tam olarak ben de böyle düşünüyorum. İşle ilgili yoğunlaşmam gereken bir konu olduğunda da aklımın ucuna bile gelmiyor ama ne zaman duygusal bir boşluğum olsa hep o zihnimde beliriveriyor. Tamamen kafamdan silebileceğim günü ben de bekliyorum senelerdir.
canim bence senınki artık zaaf olmus ne onla oluo ne de onsuzama bence tekrar onu hayatına sokma kurdugun duzende devam et :)
senı çok iyi anlayabılıyorum..tamamen silmek zordur yıllarını alır ama kendınede haksızlık etmemelısın.söyle dusun belkı bu ınsan senın ıcın yanlıs bırı ve aklında o var dıye onune gelenleri itme,baskalarına da sans tanı.belkı onu unutursun belkı duygusal boslukta oldugun an o yenı gelen gelir aklına yaralarını o kapatır eksiklerini o tamamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?