• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı bir açıklamaya ihtiyacım var!

zuhaloktay

ben onun GÖKKUŞAĞI'yım :)
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
300
2
46
İstanbul
erkek arkadaşımın kumaş mağazası var ve gelen daimi müşterileri var bunlardan bir tanesi dün erkek arkadaşıma kendisini rüyasında gördüğünü falan söylemiş bu nasıl bişey ya bu kadın kaşınıyomu banamı öyle geliyo sinirli olduğum için mantıklı düşünemiyomuyum?

dur canım sakin ol, rüya da nasıl bir rüya.. ya da anlatması nasıl yani esas takıldığın ne... yoksa görülebilir yani :s

öylesine açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum zaten 1 msj sayısı var
ne dememizi bekliosun cnm
eyvahhh hemen o kızın saçını başını yol mu diyelim sadece rüyasında görmüş illaki cinsel anlamda mı gördü belki gayet normal bir rüyadı sen hiçmi birilerini rüyanda görmüosun
çok ta büyütülecek birşey değil yani
daha büyük olaylar olursa aynı kız ile ilgili tekrar yazarsın:10:

bu kadarcık şeyle ilgili bi yorum yapamam ki:1:
başka bir şey dememiş mi kız
tam olarak anlatsaydın olayı?

ayyyy gördüde nolmuş acaba,bence sen oğlanın karne düzgün elinden kapçaklar diye telaşlandın ondan böyle acil yardım istiyon.korkma bişey olmaz bi rüyada görmekle olaydı bu işler georç koloniyle evli olurdum kocişim hüseyin yerine:1:amaaaaan pıırrrrrp:1:

öylesine açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum zaten 1 msj sayısı var
ne dememizi bekliosun cnm
eyvahhh hemen o kızın saçını başını yol mu diyelim sadece rüyasında görmüş illaki cinsel anlamda mı gördü belki gayet normal bir rüyadı sen hiçmi birilerini rüyanda görmüosun
çok ta büyütülecek birşey değil yani
daha büyük olaylar olursa aynı kız ile ilgili tekrar yazarsın:10:

hiçç yani,orda kız dert yanmış kocası bardak çanak bırakmamış evde kırmış geçirmiş,diyeri yazmış 3 yaşında bebelerini dışarı bırakan anneleri.biz burda rüya yorcaz.e hayrolsun diyelim gündüz niyetineeee:1:

Back
X