E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhaba arkadslar nasıl anlatsam ama öyle bir hata yaptım kı telafisi olacakmı bilmiyorm.8 yıldır konusuyoruz erkek arkadasımla 2 sene oldu askerden geleli ve 2 senedir aynı yerde calısıyor. kendi halımız de kendi yagımızla kavruluyorz.işte biriktirdiği parayla bir araba aldı. biraz da bana verdi iki milyar civarı ben saklıorm. aramızda yıllardan beri allah nasip etmesin kötü birsey olmadan namusumuzla büyüdük .hep ugrastık kendi ayaklamızın üstünde durmaya calıstık hep. 3 defa istediler beni bu süre zarfında ama annem ilk basta asla olmaz dedi son ikisinde de devamlı erteledi 22 yasındaym. gecenlede bizim bir yazlık var oraya gittik birlikte onu da birileri bizim plakayı almıs ananemlere telefon etmiş bir plaka sizim eve girdi diye. ananemlerin yazlıgı annem bana soruyor plakayı jandarmaya vereceklerini söylüyor.bende diyemedim bendim diye ne bileyim cekindim hani hata oldugunu biliyorm ama biz baska bir hata yapmadık önce namus bildik yani bana hiçbir konuda zarar vermedi yasadıgım yer küçük ve buradaki kızların nelerini duyuyorm ve midem bulanıor. kendimi cok caresiz hissediyrm. bende istemezdim böyle olmasını bende nişanlım olsun isterdim ve beni cok istediler simdi alıp basını kacmak istiyrm herkezden cok kötüym