• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıklı düşünemiyorm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off ya gerçekten sıkıcı bir durum.Benimde 8 senelik bir ilişkim var ve annemlerin inadını kırmaya çabalıyoruz bizde.çok zor ve sıkıcı bir durumdur bilirim.:a015:
yalnız sen daha 22 yaşındasın ve annenin endişe etmesi belkide bu yüzden.gerçekten evlilik için ufak bir yaş gibi..neyse konu bu değil,umarım en yakın zamanda sorunların çözülür,eğer senin için hayırlı olucaksa sevdiğinle bir araya gelirsin.
Bunları şimdilik bir kenara bırakıp ilk etapta şu plaka mevzusunu çözmen gerek,eğer sizin olduğunuzu öğrenirlerse annenin sevgiline karşı tepkisi artacaktır diye düşünüyorum,artık onu hiç istemez..bi şekilde bu konuyu kapatamazmısınız acaba,yanlış görülmüş,evde herhangi bir olay olmamış sonuçta(hırsızlık vs) falan gibi.Ne bilim düşünüyorum ama..:sm_confused:

nur neden eleştirlere gelemiyorsunn ben bunu analamadım?? madem bir konu açıyorsun illa seni pofpoflicak değilizkii illa senin istediğin cevapları vericekk değilizki illa aa çok güzel aferin diyecek değilizkiii lütfen eleştirlere açık ol birdaha konu açmak istersen...

niye beni pohpohlamanı isteyim arkadasım ben yanlızca zaten yanlıslarımı görmeniz akıl vermeniz için actım konuyu arkadasım o mevzulara tasıcanız aklımdan gecmedi de o yüzden tepki verdim yanı indanlar yanı ben genelde düsene yardımcı olurm düşmesedin demem canım benim

insanlar hata yaparlar canım karsısındaki diger insanlarda onlara yardımcı olur yanı. ama tabi herkesin anlayısı farklı olabir. yine de saol birseyler yazdın için

niye beni pohpohlamanı isteyim arkadasım ben yanlızca zaten yanlıslarımı görmeniz akıl vermeniz için actım konuyu arkadasım o mevzulara tasıcanız aklımdan gecmedi de o yüzden tepki verdim yanı indanlar yanı ben genelde düsene yardımcı olurm düşmesedin demem canım benim

Neyse nurcum sen şuan sinirli üzgün kırgıın ve tedirgin olduğun için biraz fevri ve agresif olabiliyorsunn nedimm inşallah herşey iyiyle sonuçlanır BU SENİN HAYATIN

off ya gerçekten sıkıcı bir durum.Benimde 8 senelik bir ilişkim var ve annemlerin inadını kırmaya çabalıyoruz bizde.çok zor ve sıkıcı bir durumdur bilirim.:a015:
yalnız sen daha 22 yaşındasın ve annenin endişe etmesi belkide bu yüzden.gerçekten evlilik için ufak bir yaş gibi..neyse konu bu değil,umarım en yakın zamanda sorunların çözülür,eğer senin için hayırlı olucaksa sevdiğinle bir araya gelirsin.
Bunları şimdilik bir kenara bırakıp ilk etapta şu plaka mevzusunu çözmen gerek,eğer sizin olduğunuzu öğrenirlerse annenin sevgiline karşı tepkisi artacaktır diye düşünüyorum,artık onu hiç istemez..bi şekilde bu konuyu kapatamazmısınız acaba,yanlış görülmüş,evde herhangi bir olay olmamış sonuçta(hırsızlık vs) falan gibi.Ne bilim düşünüyorum ama..:sm_confused:

saol canım ya her karanlık gecenin sonu aydınlık yanı olur bizimde bir yuvamız o zaman dik olur basımıs sıcacık olur diyorm ben askıma yuvamız cunku bilen biliyor ne zorluklar cektik biz bir olalım diye askerden izine geldinde ugurlayamamıstım cok uzaktan bakısıp aglamıstık ahh ahhh yaram desildi gine nerede varsa allah yardımcı olsun dürüstce seven

Arkadaşlar burada konu Nur'un evde sevgilisiyle ne yaptığı değil ki. Ne isterse yapar, bizlere düşmez bunu yargılaması. Konu annesinin plakayı jandarmaya vereceği sorunu. Ki böyle bir şey olursa her ikisi için de hoş olmaz.

Nurcum annen ilişkinizi zaten biliyormuş, bence ona anlatacağın anda yaşayacağın sıkıntı, plakanın jandarmaya verilmesi durumunda çekeceğin sıkıntıdan bin kat daha az. Söyle bi an önce olsun bitsin.

Annen de hayır demiyormuş zaten, erteliyormuş sadece, o da kendi çapında haklı, biraz daha büyüyün, biraz daha olgunlaşın, düğün dernek zamanında olsun istiyordur, haklıdır. Ama 8 yıllık bir ilişkiye hayır diyeceğini sanmıyorum. Söyle kurtul bir an önce bu stresten, yorma kendini bu kadar bak sinirlerin bozulmuş iyice.

canım annen belliki durumu anlamış ve olanları senden duymak istemişki jandarmaya vericem diye korkutmak istemiş. gercekten başkası oldugu kanısına varsa şimdiye kadar coktan yapardı yapacagını .. bugune kadar hep dürüst oldum diyosun bugunde aynısını yap ve dürüst ol al anneni karsına hata yaptıgının farkına vardıgını ama bir kere eve gitmiş bulundugunuzu anlat. eminim annen sana kızsada bi süre sonra oda yumuşayacaktır ..yalan birgün mutlaka dönüp dolaşıp insanın ayagına dolanır..o yuzden sonuc daha kötü olmadan sen anlat olanı ..acımasız eleştiri yapanlarada sinirlenme çünkü herkes kendi doğrularına, kendi hayat görüşlerine ve yaşama tarzlarına göre cevap verirler ne hissederlerse ona göre davranırlar herkesin senle aynı düşünmesi aynı davranmasını bekleme..bizide habersiz bırakma ..kolay gelsin canım ..

Arkadaşlar burada konu Nur'un evde sevgilisiyle ne yaptığı değil ki. Ne isterse yapar, bizlere düşmez bunu yargılaması. Konu annesinin plakayı jandarmaya vereceği sorunu. Ki böyle bir şey olursa her ikisi için de hoş olmaz.

Nurcum annen ilişkinizi zaten biliyormuş, bence ona anlatacağın anda yaşayacağın sıkıntı, plakanın jandarmaya verilmesi durumunda çekeceğin sıkıntıdan bin kat daha az. Söyle bi an önce olsun bitsin.

Annen de hayır demiyormuş zaten, erteliyormuş sadece, o da kendi çapında haklı, biraz daha büyüyün, biraz daha olgunlaşın, düğün dernek zamanında olsun istiyordur, haklıdır. Ama 8 yıllık bir ilişkiye hayır diyeceğini sanmıyorum. Söyle kurtul bir an önce bu stresten, yorma kendini bu kadar bak sinirlerin bozulmuş iyice.

işte!! konuyu açan arkadas istediği yorumu alamadı malesef :delphin:
hep farklı konuda yorum olmuş sanki onu sormuştu gamyoncuiremsu

cnm seni eleştirmiycem neden niçin gibi sorulareda sormayacağım senin hayatın sonucda yaptığın hatalardanda doğrulardanda sadece sen sorumlusun yaptıgının yanlış yada doğru olduğunuda görebilecek bir yastasın neyse sana diyebileceğim tek sey ne pahasına olursa olsun eve gidenin sen oldugunu annenen söylemelisin bak zaten anladığım kadarıyla annen vermemek için bahane arayıp duruyormus bu cok güzel bir bahane olur o yüzden sanırım jandarma yerine senden öğrenmesi senin için daha hayırlı olur seni öldürecek deüğil ya cok cok azarlar ki kusura bakma ama haksızda olamayacaktır annen.sevgiyle kal

aslında cok tesekkür ederim arkadaslar annemin anladıgını sanıyorm yanı bana sordu bende gitmedim demedim kapatalım konuyu dedim . kapanmaz dedi. bir daha sorarsa dicm cok kötü olanlar. bana yakısmadı yanı annem anladı kı bebekler yapmaz bu hatayı dedi sesiz kalıcm umarım bırgün arkama baktımda tatlı kalır bu olanlar saolun hepiniz gercekten olay olalı 5 gün oldu cok yıprandım nişanımız olmucanı ögrendimde bu kadar yıpranmamıstım

korkunun ecele faydasi varmi bizdik diye soyle acik acik oldurecek hali yokya birde belinay merve arkadasimizinda dedigi gibi neden eve gittiniz baska yermi yoktu? yinede saklama soyle derim ben.

bnce kesinlikle annenize söyleyin doğruyu
her ne pahasına olursa olsun..
erkek arkadaşınızın başını yakmayın...

bencede söyleyin enazından annenizle paylaşın olay büyümesin.çok uzun zamandır birliktesiniz.umarım bunu nikahla sonlandırırsınız.herşey tam olmayabilir evlendikten sonrada evinizdeki bazı eksikleri giderebilirsiniz.onunda keyfi başka.ama annenede kızamıyorum.sonuçta senin iyiliğini düşünüyor.bence zorluk çekmeni istemiyorlar.yazlığa gitmeyin bidaha komşular dedektif gibi vallasırnaşık şey

Yine farklı şeyler sorgulanmaya başlamış
Neden gittin erkek arkadaşınla aynı eve, ayıp vs vs.
Bu işi yapacak olanın illa eve ihtiyacı yok, yapacak adam sokakta da yapar arabada da.
Konu bu değil zaten arkadaş aynı evdeydik iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye sormamış!:delphin:

Asıl konuya gelince annen sanırım anlamış zaten işin aslını
Bence sen çok uzatmadan sorarsa söyle ne olduğunu
Kaçma meselesine de gelince acele etme vardır annenin bi bildiği
O da zamanla ikna olur.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
a.s.

bir insanın hata yapması ne kolay ama hatanın bedellerini odemek ne kadar zor. hele ki hep güvenilen bir insansanız insan zamanı geri almak istiyor herseyi silmek sonra yeniden yasamak. yasanılanlar bazı ipleri inceltiyor kopar mı kopmaz mı allah bilir. bazı ipleride saglamlastırıyor hayata ne verdiginize baglı. hep iyi seyler verdim cevreme ama bu verdigim sıkıntı beni bu sefer bitirdi hanı 10 yas aldı götürdü. insan yapmıcam demese iyi olur ben de bu hataları yaparsam bilmiyorm 1 hafta oldu olay olalı bir tek gülümsemedim hanı ölüyüm resmen. isyan edip ölmek istiyor ya bazen insan ama allah geliyor esirgeyen bagıslayan allah hata yapmadan önce gelecektin demiyor hiç sana bir daha hata yapmak istemiyorm. lütfen arkadaslar benim yasadıgıüzüntüyü yasamak istemiyorsanız siz siz olun 1 adımdan önce 2 defa dü-şünün

Back
X