Mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.Berbat durumdayım.m

Eve dönmemek için bi çok sebebin var israrinin sebebini anlamadim.
Eşinin sapkin istekleri, dayak,köpek vs hepsi çok kötü.
Kafani toparla bi an önce kendine de bebeğe de yazik etme lütfen

ah kadınlar,erkeklere bu bağımlılık nıye,neden,tamamda adam daha nasıl anlatsın ne cins olduğunu sana,ınan bana dunyada normal erkek çokkkkkkkk,sanmakı adamlar böle,

Benim eşimde köpek cok sever besler
Bikere bile aklıma bi yakınlaşma yaşıyabilme düşüncesi gelmemiştir.
Sizinde düşünce ufkunuza hayran kaldım.
Cesaretinizede ayrıca bu soruyu nasıl sorabildin buda bi cesaret.

Ya kediyi kopegi birak simdi.
Adam seni istemiyor. Ortada yuva falan yok.
Bunu idrak et.

Bence bosuna supheye dusmez kadınlar .Esinin oyle seylere yeltenmesi cok igrenc dayakta var bence ayrılmak en dogru hareket omur boyu eziyet cekmektense mutsuz evliliktense 1 2 ay uzulmek daha iyidir .Kendinizi kurtarın Allah kolaylık versin bebeginizi dusunun ailenizede en kısa surede durumu uygun bir dille anlatın arkanızda dursunlar

Ne eve dönmesi
Saçmalamayın daha fazla
Adam sapıkların kralı resmen
Bence fersah fersah kaçman lazım

Hey Allah'ım gibi bu 'taş yağacak:KK57:' demek te bir tepki, hop diye kayalar inse gökten zaten insanlar bu kadar sapıtamazdı değil mi ?
Mecaz denen birşey var, hadi onu geçtim şaşıran smiley ortada..
Ne diyelim ' makattan istekleri ve köpekle samimiyeti de normal cnmmm mı ? '
Canim sen yanlis anladin. Ben yorum olarak "birine beddua mi ettin sen" diye mecaz yaptim arkadas da insani bir yorum yap her beddua edenin basina boyle seyler mi gelir gibi bisey yazmis. Ben de senin mesani da gorunce al bak bi de bu var babinda yazdim. Hey Allahim lafi o arkadasin yorumunaydi.

Canim sen yanlis anladin. Ben yorum olarak "birine beddua mi ettin sen" diye mecaz yaptim arkadas da insani bir yorum yap her beddua edenin basina boyle seyler mi gelir gibi bisey yazmis. Ben de senin mesani da gorunce al bak bi de bu var babinda yazdim. Hey Allahim lafi o arkadasin yorumunaydi.
Peki o zaman
Gülmüştün de alay ediyosun sandım

arkadaşım tamam planlanmamıs ama sız hıcmı korkmuyorsunuz hemen zart dıye hamıle kalmaya yahu?
yanı al işte bak adam seni kedi yavrusu gibi ananın evine bırakmış.

köpek dıyolagına gelincede bence sen bundan emin olsan onu şikayet edeceksin kullanacakmısın anlamadım?

Bilmiyorum ama bana dediği bu şekilde

Tabi size öyle söyleyecek. Ilk yazdiginiz anda anlamistim. Hemen kadina suc yüklensin. Eski esim beni aldattigi icin bosandik diyen bir erkek cok büyük ihtimalle yalan söylüyorsur bana göre. Ya niye böyle arastirip sorusturmadan evleniyorsunuz? Bosanmis, cocuk baska sehirde okuyor yazdiniz. Kayinpeder ayri bir manyak. Madem annesi aldatmis cocuga niye sahip cikmamis. Cocuk anneden alinmaliymis anlamina gelmesin bu, ki zaten aldatmanin yalan oldugunu düsünüyorum. Cocuguna sahip cikmayan bir baba sizi ve karninizdakini niye önemsesin? Biraz temkinli olamadiniz mi? Ilk geceden hamile kalmak niye? Biraz adami gözlemleseydiniz ya. Nasil bir es nasil bir baba en az 1 sene adami ölcün tartin sonra cocuk sahibi olun.

Neyse is isten gecmis artik. Yapacaginiz sey bosanmak tabi. Sizi evden kovuyor, kilidi degistiriyorlar hala evime yuvama sahip cikicam diyorsunuz. Eski ese yaptiklari gibi size de iftira edecekler benden söylemesi. Kadinin numarasini bulup ulasmaya calisin bir de ondan dinleyin bakalim isin gercegini. Komplo teorisi olacak belki ama bunlarin olayi babadan ogula genetik galiba. Baksaniza adama anlatiyorsunuz, oglundan sert tepki veriyor. Evim yuvam diye israra devam ederseniz karninizdakini sizi darp edip döverek düsürebilirler.

Merhabalar bır derdim varki ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.3.5 ay önce eşimi severek evlendik.Beraberinde bi sürü sıkıntı sorun eşimin ilk evliliğinden 1 oğlu var evliliği 13 yıl sürmüş.Eşinin aldatma neticesinde bitmiş oğlu şehir dışında okuyor maddi yönden biraz sıkıntılıyız borçluyuz evlendik evleneli evin masraflari hariç bana hiç harcama yapmadı.Ama benim derdim bu değil.14 haftalikta hamileyim planlanmış bir gebelik durumu değil.Eşimle sürekli maddi ve manevi yönden tartışıyoruz beni hiç anlamıyor.En son beni darp etti sol kaburgam batıyor nefes alamadım.Eşime gece dedimki beni hastaneye götür nefesim kesiliyor dedim.Kendisi bana yalan söyleme kaburganda hiç birşey yok ben oraya vurmadim bile dedi ama kaburgam mosmor.Darp raporu alacagimi söyledim, kendisi gece saat 00:00'da annemin evine getirdi 2 yada 3 kafanı toparla diye o günden sonra ne aradı ne sordu.Bu gün hastaneye bebeğim için kontrole gittim bana bebeği aldıralim senden bosanicam diyor.Bende aldırmam evime gelicem ben dedim.Yuvamın yıkılması taraftarı olmadığım için.Benimle hastanede konuştu olmuyor ben bosanicam dedi bende peki dedim ve ağlayarak annemin evine geri geldim.En önemliside eve dönecekttim kapının kilidini değiştirmiş dünyam başıma yıkıldı.Bu gün annemlerle gerekeni konuştum konuyu size nasıl açacağım bilemiyorum.Söylerken bile ben utanıyorum eşim yıllarca 300'e yakın köpek bakmış beslemis aklıma getirmek istemiyorum akıl dışı ama birazda cinsellik konusunda sıkıntılarımız var.Köpeklerle ilgilenmiyor ama yatakta benden hamile kaldıktan sonra çok farklı şeyler talep etmeye başladı hiç duymadığim ve bilmediğim birsey.Evet şok olucaksiniz ama yatakta benimle ilgilenmiyor sadece tek isteği makat yani (popo) bölgesinden hoslaniyor.Söylemesi ayıp beni popomdan tatmin et gibi şeyler ama ben yapamam öyle birseyi.Sonra ben bu taleplerine karşılık vermeyincede tekrar köpeklere yönelmeye başladı bahceli mustakil bi eve taşınalim eve 3 tane köpek alicam diyor aklıma gelen şey biliyorumki sizinde aklınıza geldi.Ne olursunuz bana eşimin böyle bir meylinin olmadığını benim yanlış düşüncelere kapildigimi söyleyin.Bi kere konusu geçti ben ona Şakayla karışık hayatım, bunca yildir köpek işiyle uğraşıyorsun köpeklerle hiç farklı bi diyalog içersine girdinmi? Diye sorduğumda evet bi tane köpeğim vardı sarı kızım dedi.Sonra ben sasirinca hayir hayatım tabikiide şaka yaptım dedi ve konuyu kapattı.Anneme kalsa annemde farklı düşüncelere sahip geri gitme otur evimizde diyor.Dahasinda anlatamadigim bir sürü şeyler.Umarim yeterince açıklayıcı olmuştur.Mantıklı cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen kırıcı ve üzücü olmasın çok kötüyüm psikolojime yansıdı ve bebeğim zarar görüyor.Tesekkur ederim.Hayırlı günler.Bana Duacı olun.

Kesinlikle böyle bir adamdan boşanmalısın. Diğer konuları geçtim seni darp etmiş hem de hamileyken. Bu bile boşanma sebebi... Adam seni istemiyor, sana aşık da değil. Sen neden hala boşanmak istemiyorsun anlayamadım. Ayrıca adam sapık, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün. Yarın ona herhangi bir şey yapmayacağını nerden bilebilirsin ki? Ben boşanmayı bırak yavrumun yüzünü bile göstermezdim o adama!!!

Paragraflar halinde olsa okurdum ama bu şekilde gözlerim yoruluyor ne yazıkki.

Merhabalar bır derdim varki ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.3.5 ay önce eşimi severek evlendik.Beraberinde bi sürü sıkıntı sorun eşimin ilk evliliğinden 1 oğlu var evliliği 13 yıl sürmüş.Eşinin aldatma neticesinde bitmiş oğlu şehir dışında okuyor maddi yönden biraz sıkıntılıyız borçluyuz evlendik evleneli evin masraflari hariç bana hiç harcama yapmadı.Ama benim derdim bu değil.14 haftalikta hamileyim planlanmış bir gebelik durumu değil.Eşimle sürekli maddi ve manevi yönden tartışıyoruz beni hiç anlamıyor.En son beni darp etti sol kaburgam batıyor nefes alamadım.Eşime gece dedimki beni hastaneye götür nefesim kesiliyor dedim.Kendisi bana yalan söyleme kaburganda hiç birşey yok ben oraya vurmadim bile dedi ama kaburgam mosmor.Darp raporu alacagimi söyledim, kendisi gece saat 00:00'da annemin evine getirdi 2 yada 3 kafanı toparla diye o günden sonra ne aradı ne sordu.Bu gün hastaneye bebeğim için kontrole gittim bana bebeği aldıralim senden bosanicam diyor.Bende aldırmam evime gelicem ben dedim.Yuvamın yıkılması taraftarı olmadığım için.Benimle hastanede konuştu olmuyor ben bosanicam dedi bende peki dedim ve ağlayarak annemin evine geri geldim.En önemliside eve dönecekttim kapının kilidini değiştirmiş dünyam başıma yıkıldı.Bu gün annemlerle gerekeni konuştum konuyu size nasıl açacağım bilemiyorum.Söylerken bile ben utanıyorum eşim yıllarca 300'e yakın köpek bakmış beslemis aklıma getirmek istemiyorum akıl dışı ama birazda cinsellik konusunda sıkıntılarımız var.Köpeklerle ilgilenmiyor ama yatakta benden hamile kaldıktan sonra çok farklı şeyler talep etmeye başladı hiç duymadığim ve bilmediğim birsey.Evet şok olucaksiniz ama yatakta benimle ilgilenmiyor sadece tek isteği makat yani (popo) bölgesinden hoslaniyor.Söylemesi ayıp beni popomdan tatmin et gibi şeyler ama ben yapamam öyle birseyi.Sonra ben bu taleplerine karşılık vermeyincede tekrar köpeklere yönelmeye başladı bahceli mustakil bi eve taşınalim eve 3 tane köpek alicam diyor aklıma gelen şey biliyorumki sizinde aklınıza geldi.Ne olursunuz bana eşimin böyle bir meylinin olmadığını benim yanlış düşüncelere kapildigimi söyleyin.Bi kere konusu geçti ben ona Şakayla karışık hayatım, bunca yildir köpek işiyle uğraşıyorsun köpeklerle hiç farklı bi diyalog içersine girdinmi? Diye sorduğumda evet bi tane köpeğim vardı sarı kızım dedi.Sonra ben sasirinca hayir hayatım tabikiide şaka yaptım dedi ve konuyu kapattı.Anneme kalsa annemde farklı düşüncelere sahip geri gitme otur evimizde diyor.Dahasinda anlatamadigim bir sürü şeyler.Umarim yeterince açıklayıcı olmuştur.Mantıklı cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen kırıcı ve üzücü olmasın çok kötüyüm psikolojime yansıdı ve bebeğim zarar görüyor.Tesekkur ederim.Hayırlı günler.Bana Duacı olun.

Hanimefendi bebegi aldirip aldirmamak sizin karariniz fikrimi soylemem bile bu konuda ama o adamdan bir an once uzaklasin bosanin. Size bu sapikca seyleri teklif ettiginde bu kopek olaylarini ilk sezdiginizde uzaklasmaniz lazimdi. Tovbe tovbe Allahim basimiza tas yagacak sapkinlik almis basini gidiyor. Adam sapikmidir gay midir ne oldugu belli degil yani Allah bilir eski karisida aldatmamistir da bu sapkinliklarini gorunce bosanmistir her zaman bosanan erkeklerden kuskulanmisimdir, cunku ortada bir bosanma varsa asla ve asla tek tarafin sucu olamaz bu. Ki burda olay bambaska yani kisisel problemler anlasmazlik falan da degil direk sapkinlik. Siz birde o adamin yaninda cocuk mu buyuteceksiniz ? Hem kendi caniniz hemde cocugunuz guvende olmaz oyle bir sapigin yaninda, insan cocugu olsa emanet edemez guvenip oyle birine. Ayrica dengesiz ve guvenilir olmadigi da apacik sizi daha 3.5 aylik evliyken kapiya koymalar bosanmak istemeler falan belli ki sizi kendi sapik dunyasina uygun goremedi , ayni eski karisini gormedigi gibi !!!!
Birde kaburga kirma meselesi var yani daha soruyormusunuz yani bize , olay ortada adam sapik sidet egilimli birde. Kacin bosanin caninizi kurtarin. Bebegi aldirip aldirmamak ta size kalmis ama o adami hayatinizdan cikarin uzak durun caninizi kurtardiginiza dua edin.

Back
X