Mantıklı yorumlarınızla beni kendime getirebilir misiniz

Merak; hayattaki en büyük düşman. Bende gerçekten merak ederdim ve eminim ki meraktan giderdim. Bu yaptığım en büyük yanlış olurdu ve sonrasını pişmanlık alırdı.
8 yılın hatrını dinlemeyip sizi geri çeviren adama müstahak.
Zaten başımıza ne geliyorsa hep bu meraklardan .

Burada kimin ne dediginin hiç önemi yok.. içinden ne geliyorsa öyle davran..senin hayatın..ne hissediyorsan ve yapiyorsan dogrusu odur..keskelerle yaşama,iyiki de hep inşallah..

Eğer gerçekten pişmanlık duyup bir şeyleri onarma çabasında olsaydı, soluğu zaten kapınızda alırdı.
Hayatı yolunda değilse helallik istemek, vicdanını rahatlatmak için görüşmek istemiştir.
Sürüm sürüm sürünsün inşallah, 8 sene ya telefonla mı biter!

O yeni arkadaş grubuyla gezerken ne halde olduğunu hatırla. En azından yüzyüze bitirelim dediğinde tenezzül edip gelmedi değil mi? Gitme sakın. Yüz verme. Pişmansa gerçekten göstersin bunu sana, kararını verirsin sende. Öyle mesaj atıp görüşelim mi demekle olmaz artık, o hakkı çoktan kaybetmiş durumda. Ayrıca vicdanını rahatlatmasına izin verme. Güçlü dur.

vicdanını rahatlatacak, günah çıkaracak, dost kalalım, ne zaman neye ihtiyacın olursa buradayıma getirecek.
iyi ki ret ettiniz, gitmediniz. sizi düşünseydi hatır gönül dinlerdi. 8 senenin hiç mi hatırı yoktu da sizin yüzyüze konuşma isteğinizi geri çevirdi. yeni ortamlar o kadar mı gözünü döndürmüştü.
bitirdiğine değil, o şekilde bitirdiğine pişman. içini rahatlatmasına fırsat vermeyin. kafanızı karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramaz. kendini rahatlatır ve yoluna gider, siz daha kötü hissedersiniz.

Kızlar daha önce konu açmıştım 8 senelik ilişkim erkek arkadaşımın ben seni üzüyorum bilmem ne bahaneleriyle bitmiş görüşelim öyle bitirelim dediğim halde görüşmemiş sonra ortamını genişletip devam etmişti hayatına. Aradan 1 buçuk aya yakın geçti ara ara özlemlerim, içimin burukluğu olmuyor değil ama olabildiğince kendimi toparlamaya çalışıyorum. Neyse bu bana dün mesaj atmış konuştuk konunun özeti buluşabilirmiyiz çok fazla zamanını almayacağım sadece söylemek istediklerim var, aklını karıştırmal gibi bi amacım da yok tarzı. Bende görüşmek istemediğimi isterse mesaj olarak anlatabilceğini söyledim ama anlatmadı işte uzun ve benim için önemli olmayan şeyler olduğunu öne sürerek zamanını almayım dedi sonra özür diledi rahatsız ettiği için ve konuşma bitti. Kızlar çok özledim gururumdan istemiyorum dedim tersledim ama ne konuşucaktı ne yapıcaktı çok merak ediyorum. İyi mi yapmışım napmalıydım beni azcık rahatlatın yaa:KK43:(
O kadar güzel yapmışsınki, tam bir gençkıza yakışır şekilde. Erkeklerin klasik numaralarıişte. Eğer gitseydin dönüşte pişmanlık duycaktın. Çoğu erkek kızları kolay olarak görüyor. Siz öyle kızlardan olmayın. Herşeyin zor kazanılanı değerlidir

Kızlar daha önce konu açmıştım 8 senelik ilişkim erkek arkadaşımın ben seni üzüyorum bilmem ne bahaneleriyle bitmiş görüşelim öyle bitirelim dediğim halde görüşmemiş sonra ortamını genişletip devam etmişti hayatına. Aradan 1 buçuk aya yakın geçti ara ara özlemlerim, içimin burukluğu olmuyor değil ama olabildiğince kendimi toparlamaya çalışıyorum. Neyse bu bana dün mesaj atmış konuştuk konunun özeti buluşabilirmiyiz çok fazla zamanını almayacağım sadece söylemek istediklerim var, aklını karıştırmal gibi bi amacım da yok tarzı. Bende görüşmek istemediğimi isterse mesaj olarak anlatabilceğini söyledim ama anlatmadı işte uzun ve benim için önemli olmayan şeyler olduğunu öne sürerek zamanını almayım dedi sonra özür diledi rahatsız ettiği için ve konuşma bitti. Kızlar çok özledim gururumdan istemiyorum dedim tersledim ama ne konuşucaktı ne yapıcaktı çok merak ediyorum. İyi mi yapmışım napmalıydım beni azcık rahatlatın yaa:KK43:(
hayatında başka biri var vicdan yapıyor .onun içinde seni terk etti.

Yıllarca süren ilişkisini telefonda bitiren, görüşerek bitirme isteğinizi reddeden biri.
Muhtemelen boşlukta, yeni bir sevgili bulamadı sizinle vakit geçirmek amacıyla yazmış.

en doğrusunu yapmışsın sakın görüşme aklı sıra seni yoklayacak hala seviyomu diye hem hayatına bakacak hem de seni kenarda bekletecek

iletişimini tamanen kes bide kendi hatalarına seni dahil edecek.ilişkinizin bitmesine sebep olup da durup durup neyi anlatacak gitsin yeni kız arkadaşına anlatsın. bi bk yiyen sonuçlarına katlanır anası değilsin sen onun.

İyi yapmışsınız. Aklınca sizi kenarda tutacaktı. Söyleyecek bir şeyi bile yokmuş. Bir daha mesaj atar ya da ararsa cevap vermeyin. Aklinizi karistirmaktan öteye gitmez. Size değer verse bu kadar yılın hatrını düşünse yüz yüze konuşur ayrılırdı. Buna bile cesaret edememiş pislik şimdi mi aklına geldi. Başka birini bulamadı belli. Taviz vermeyin kendinizden.

Arkasında nasıl bir enkaz bıraktığını da merak etmiş olabilir,
Boşluğa düşüp dur bir ego tatmini yapayım derdinde de olabilir,
Umduğunu arayıp da bulamamış Kürkçü dükkanına bir yoklama çekmiş de olabilir..

Sebep her ne olursa olsun,duruşunuzu bozmayın,sizi bir kalemde silen adamin telefonunu açmak bile büyük lütuf olmuş!!

Çok güzel yapmışsınız kesinlikle mantığınızla hareket etmeye devam edin. O tabi şey düşünüyordu: arayacak sizi, siz koşup gidecekseniz, o anlık sizinle görüşmek istemiş çünkü artık sebebi neyse ama önemli bir şey de değildir zaten sonra da tekrar sizi üzecek keyfine göre gel kızım git kızım
Mutlaka geri de arayacaktır sizi şoktadır şu an sizden beklemiyordu bu hareketi büyük ihtimal

Galiba yeni sevgilisinden ayrilmis da yeni birini bulana kadar sizinle oyalanmak istiyor ve ya ayrildiktan sonra yeni birin bulamamis.
Soyleyeceklerim var demesi yalan. Sadece sizinle bulusup sizi kandirmaya calisiyo. Barissaniz bile 3-5 gun sonra sizden yine ayrilacak.
Bir daha yazdiginda cevap bile vermeyin ...

Muhtemelen yeni heyecan arayışında olup 8 yılın hatrina bile sizin son kez görüşüp bitirelim demenizi hiçe sayarak gitti. Ama o heyecanları bulamadı kürkçü dükkanı misali size geri geldi. Yani diger bi deyimle at gibi giden i.t gibi gelirmis. Iyi ki gorusmemissiniz o 8 yılın hatrini gözden çıkarmışsa istediği zamanda gelemez. Uzulmeyin emin olun ki oyle biri karsiniza cikar ki o 8 yili size 8 ayda unutturur. Geri adım atmayın

Back
X