Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sekiz senenin hatırına seninle yüzyüze görüşüp kararını sana açıklama nezaketini göstermeyen biriyle sakın görüşmeyin. Çok güzel olmuş, bravo...Ama ben ayrılırken kaç kez görüşelim böyle ilişki mi biter dedim hiç birinde gelmedi
Ama ben ayrılırken kaç kez görüşelim böyle ilişki mi biter dedim hiç birinde gelmedi
O kadar güzel yapmışsınki, tam bir gençkıza yakışır şekilde. Erkeklerin klasik numaralarıişte. Eğer gitseydin dönüşte pişmanlık duycaktın. Çoğu erkek kızları kolay olarak görüyor. Siz öyle kızlardan olmayın. Herşeyin zor kazanılanı değerlidirKızlar daha önce konu açmıştım 8 senelik ilişkim erkek arkadaşımın ben seni üzüyorum bilmem ne bahaneleriyle bitmiş görüşelim öyle bitirelim dediğim halde görüşmemiş sonra ortamını genişletip devam etmişti hayatına. Aradan 1 buçuk aya yakın geçti ara ara özlemlerim, içimin burukluğu olmuyor değil ama olabildiğince kendimi toparlamaya çalışıyorum. Neyse bu bana dün mesaj atmış konuştuk konunun özeti buluşabilirmiyiz çok fazla zamanını almayacağım sadece söylemek istediklerim var, aklını karıştırmal gibi bi amacım da yok tarzı. Bende görüşmek istemediğimi isterse mesaj olarak anlatabilceğini söyledim ama anlatmadı işte uzun ve benim için önemli olmayan şeyler olduğunu öne sürerek zamanını almayım dedi sonra özür diledi rahatsız ettiği için ve konuşma bitti. Kızlar çok özledim gururumdan istemiyorum dedim tersledim ama ne konuşucaktı ne yapıcaktı çok merak ediyorum. İyi mi yapmışım napmalıydım beni azcık rahatlatın yaa(
hayatında başka biri var vicdan yapıyor .onun içinde seni terk etti.Kızlar daha önce konu açmıştım 8 senelik ilişkim erkek arkadaşımın ben seni üzüyorum bilmem ne bahaneleriyle bitmiş görüşelim öyle bitirelim dediğim halde görüşmemiş sonra ortamını genişletip devam etmişti hayatına. Aradan 1 buçuk aya yakın geçti ara ara özlemlerim, içimin burukluğu olmuyor değil ama olabildiğince kendimi toparlamaya çalışıyorum. Neyse bu bana dün mesaj atmış konuştuk konunun özeti buluşabilirmiyiz çok fazla zamanını almayacağım sadece söylemek istediklerim var, aklını karıştırmal gibi bi amacım da yok tarzı. Bende görüşmek istemediğimi isterse mesaj olarak anlatabilceğini söyledim ama anlatmadı işte uzun ve benim için önemli olmayan şeyler olduğunu öne sürerek zamanını almayım dedi sonra özür diledi rahatsız ettiği için ve konuşma bitti. Kızlar çok özledim gururumdan istemiyorum dedim tersledim ama ne konuşucaktı ne yapıcaktı çok merak ediyorum. İyi mi yapmışım napmalıydım beni azcık rahatlatın yaa(
Muhtemelen yeni heyecan arayışında olup 8 yılın hatrina bile sizin son kez görüşüp bitirelim demenizi hiçe sayarak gitti. Ama o heyecanları bulamadı kürkçü dükkanı misali size geri geldi. Yani diger bi deyimle at gibi giden i.t gibi gelirmis. Iyi ki gorusmemissiniz o 8 yılın hatrini gözden çıkarmışsa istediği zamanda gelemez. Uzulmeyin emin olun ki oyle biri karsiniza cikar ki o 8 yili size 8 ayda unutturur. Geri adım atmayınKızlar daha önce konu açmıştım 8 senelik ilişkim erkek arkadaşımın ben seni üzüyorum bilmem ne bahaneleriyle bitmiş görüşelim öyle bitirelim dediğim halde görüşmemiş sonra ortamını genişletip devam etmişti hayatına. Aradan 1 buçuk aya yakın geçti ara ara özlemlerim, içimin burukluğu olmuyor değil ama olabildiğince kendimi toparlamaya çalışıyorum. Neyse bu bana dün mesaj atmış konuştuk konunun özeti buluşabilirmiyiz çok fazla zamanını almayacağım sadece söylemek istediklerim var, aklını karıştırmal gibi bi amacım da yok tarzı. Bende görüşmek istemediğimi isterse mesaj olarak anlatabilceğini söyledim ama anlatmadı işte uzun ve benim için önemli olmayan şeyler olduğunu öne sürerek zamanını almayım dedi sonra özür diledi rahatsız ettiği için ve konuşma bitti. Kızlar çok özledim gururumdan istemiyorum dedim tersledim ama ne konuşucaktı ne yapıcaktı çok merak ediyorum. İyi mi yapmışım napmalıydım beni azcık rahatlatın yaa(