Elektrikli Süpürgeler maraton 9912 alanlar

Maraton 9912 ile 9238 arasinda kararsiz kaldim yardımlarinizi bekliyorum

Ben de 9912 almayi dusunuyorum. Dun aksam arastirdim. Zaten philips supurgede en iyisi diyorlar. Toza alerjiniz varsa 9912 alin dedi satici bayan bana. Vakumlayarak temizleniyormus supurge. Tabi kullanip memnun olanlari dinlemek isterim :)

Öyle ama 9912 en son ürün olmasina rağmen turbo başliği yok 9238 de var ama arti toz boşaltma haznesinin sistemi 9912 de değismis filitre o radan cikarilmis tozlar etrafa sacilmiyormuş hala kararsizim

Ben turbo basliktan vazgecemedigim icin kararsizim yoksa en son cikani almak daha mantikli arti cok yeni oldugu icin cok fazla yorum yok 9912 icin istanbuldaki servislerin cogunu aradim daha tanimiyolar supurgeyi

bende 9912 ile 9911 arasında kararsızım bana ne önerirsiniz , farklarını tam olarak çözemedim bile

9911 ile 9912 arasındaki fark, 9912 'de tutma kolundan kumanda ve parke için ek başlık var bir de emiş gücü daha yüksek.
Ben de kararsız kaldım açıkçası 9912 mi yoksa 9225 mi diye. Sanırım 9912'de filtre değiştirmek gerekmiyormuş ömür boyu. Kararsısızm...

9911 aldık eşimin arkadaşının tavsiyesi üzerine özellikle ama nedense ben beklediğim performansı göremediğimi düşünüyorum halıyı kaldırıyor o kadar güçlü falan denilmiş bazı yorumlarda ama halıyı kaldırdığı falan yok toz haznesine baktığımda ciddi anlamda doluydu ama ne bileyim sanki o kadarda iyi değil gibi yada benim beklentim çok yüksekti şimdi iademi etsem diye düşüncelere daldım :( 60 gün iade hakkı varmış . off bilemiyorumm

9911 ile 9912 arasındaki fark, 9912 'de tutma kolundan kumanda ve parke için ek başlık var bir de emiş gücü daha yüksek.
Ben de kararsız kaldım açıkçası 9912 mi yoksa 9225 mi diye. Sanırım 9912'de filtre değiştirmek gerekmiyormuş ömür boyu. Kararsısızm...
evet 9911 dede 9912 dede filtre değişmiyor o doğru

9911 i bilmiyorum ama o kadar para vericekseniz biraz daha verin bunu alin derim cunku bu cok guclu gercekten
keşke 9912yi alsaymışım yaa ikisinin arasında 40w var dedim ama ne bileyim sanki çokta kuvvetli değilmiş gibi geldi bana kullanınca . değiştirme imkanım varsa değiştireyim bari ikisi arasındaki fiyat farkıda çok değildi aslında ama neden böyle yaptım kendimde anlamadım eşimin çokta farkı yok demesi oldu sanırım beni 9911 almaya ikna eden

Back
X