Mardin Artuklu kadın doğum uzmanı arıyorum 🌺

Evanora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
2.530
1.174
48
Merhaba arkadaşlar Eylül ve haziran arası Mardin'de yaşıyoruz 2. yılımız bitti göreevde şimdi 3. Yıl için yeniden Mardin yolu göründü. fakat kadın doğum uzmanları ile ilgili çok bir bilgim yok şu anda 8.haftamdayım Bu yıl bir iki kere devlet hastanesine gittim biri muayene biri sonuç içinde tam anlamıyla Benim adıma rezalet bir sistem saatlerce bekleyen gebeler... Odaya 3 kişi alıyorlar mezbaha gibi çok üzücü. Şu anda kendi evimin bulunduğu şehirde olsaydın araştırmaya Gönül rahatlığıyla giderdim Ama orada istemiyorum. Bu yüzden özel hastane veya muayenehanede bir doktor arıyorum. Mardin Park Hastanesi'nde Abdurrahim Bedir adlı doktor kafama yattı kendisi aynı zamanda başhekimmiş bu doktora muayene olan var mı acaba ya da hangi doktoru önerirsiniz. Kimi araştırsam illaki birisinin hakkında olumsuz yorum gördüm Bir tek Abdurrahim Bedir hakkında görmedim.

Özel ilgi, özel muamele istiyorsanız Mehmet emin ayağ. Başka kime giderseniz gidin özel de aynı şekilde hızlıca muayene odaya sizle birlikte alınan hastalar görürsünüz . Doktorun özel muayanesi var hastanenin karşısında. Deneyin bence memnun kalırsınız

Özel ilgi, özel muamele istiyorsanız Mehmet emin ayağ. Başka kime giderseniz gidin özel de aynı şekilde hızlıca muayene odaya sizle birlikte alınan hastalar görürsünüz . Doktorun özel muayanesi var hastanenin karşısında. Deneyin bence memnun kalırsınız
Bir arkadaşım da onu söyledi fakat Google'dan olumsuz bir yorum gördüm onunla alakalı. İncelediğimde çok güler yüzlü pozitif bir doktor olduğu görünüyor. Mardin parkta tek tek alınıyor hastalar arkadaştan biliyorum. Siz özele gidip iki üç kişi mi alındınız Çok şaşırdım özelde öyle olmaz halbuki

Bir arkadaşım da onu söyledi fakat Google'dan olumsuz bir yorum gördüm onunla alakalı. İncelediğimde çok güler yüzlü pozitif bir doktor olduğu görünüyor. Mardin parkta tek tek alınıyor hastalar arkadaştan biliyorum. Siz özele gidip iki üç kişi mi alındınız Çok şaşırdım özelde öyle olmaz halbuki
Parka da gittim diğer yerlere de tek tek asla alınmıyor şaşırdım :) dr a soru sormak bile lükstü hızlı hızlı alımlardan dolayı. Her doktorun olumlu olumsuz yorumunu görürsünüz dediğiniz doktorda hsg çekildim berbattı mesela. Yine de gönlünüzden geçene gidin memnun kalmazsanuz değiştirirsiniz

Parka da gittim diğer yerlere de tek tek asla alınmıyor şaşırdım :) dr a soru sormak bile lükstü hızlı hızlı alımlardan dolayı. Her doktorun olumlu olumsuz yorumunu görürsünüz dediğiniz doktorda hsg çekildim berbattı mesela. Yine de gönlünüzden geçene gidin memnun kalmazsanuz değiştirirsiniz
Hazal Erdoğan'a giden bir arkadaş var çok ilgilendiğini söylemişti hayatımda ilk defa Özel hastanede birden çok hasta alındığını duydum ve şoktayım şu an yeniden sorayım kendisine belki eskiden öyledir Ama Hazal Erdoğan için de olumsuz yorum gördüm çok zor gerçekten küçük bir yerde doktor seçimi. Dediğiniz gibi galiba her şey Mehmet Emin ayağı gösteriyor. Anlaşmalı olduğu hastane var mı biliyor musunuz Çünkü ben takipimi yapan doktorun doğumuma girmesini istiyorum

Bu arada evet HSG çekimi Mardin Park Hastanesi'nde makineden dolayı kötüymüş yani doktorla alakası olmuyor bu durum. sanırım makineleri epey eski Cihanpole de Çok iyi diyorlar. Eğitim araştırmada Ayşegül Çiydem adlı doktora gitmiştim kendisi gerçekten çok tatlıydı ınstagram'dan karşılıklı takipleşmiştik belki ona giderim ama orası da 25 dakika falan ya acil bir durumda nasıl olur bilmiyorum sürekli kızıltepe'ye git gel.. aysegul Çiydem Cihanpole gecmsti D denizperisii

Back
X