Marjorie'nin Diyet Günlüğü

marjorie_

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
51
28
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ilk açtığım konu sitede. :kkk:
Ben de kilomdan gayet memnunken ağır bir depresyon geçirip evden çıkamaz oldum, bu arada da temel eğlence aracım yemek içmekti ve haliyle korkunç kilo aldım; arkasından da gelsin iki gün yapılıp üç gün bozulan on yüz bin milyon diyet denemesi. :22: Bir süredir buradaki diyet sayfalarına göz atıyorum ve gerçekten hoşuma gitti. Şu sıralar da internette çoook uzun zamanlar geçirdiğim için böyle bir konu açmanın bana faydası dokunabileceğini düşündüm.
Pek tartılmıyorum, zira tartılıp kilomu görünce önce böyle :53: sonra da kendimi teselli amaçlı böyle :56: oluyorum; ama 67 civarında olduğunu tahmin ediyorum. Boyum 1.68 hedef kilom ise 53.

Bugün yediklerim:

- sütlü kahve
- patlıcan yemeği (kızartmadan) + kepekli lavaş
- şeftali
- sütlü kahve + yarım granola bar

Şu anda 900 kalori civarındayım, bugün pek hayalimdeki gibi olmadı, protein de epey az; ama bundan sonrası daha güzel olacak inşallah. İlerleyen saatlerde bir de spor programı yazmam lazım, şöyle evde yapabileceğim cinsten.

bir dönem bende yaptım ve her yediğimi yazdım artık yazmama gerek kalmıyor ve iki senedir hemen hemen aynı kilodayım. kesinlikle yararlı bir şey.

Back