Bebek İkinci El Marka bebek- cocuk ayakkabıları

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123

Adidas 22 numara 30 tl

Muya 23 numara sandalet 10 tl

Süperga 23 numara 30 tl

Crocs 24 numara 50 tl

Panco 6-9 aylik 10 tl

Kullanılma durumu nedir? Adidas ve superga yı daha iyi fotograflaman mumun mu :)

Adidas 1 ay kullanıldı supergada sadeçe otelde 10 gun kadar kullanıldı fotoları yarın ekleyebilirim daha ayrıntılı.yepyeni durmuyor kullanıldığı icin ama temiz kullanıldığı icin deforme de durmuyor

Bu arada crocslar satıldı......digerleri duruyor......

Ayakkabilarimiz duruyor fiyatta yardımcı olabilirim sorun arkadaslar

Tertemiz ayakkabılar adidas 22 numara 30 tl Nike 21 numara 20 tl new balance sifir 23,5 numara 55 tl

Merhaba.new balance sporlar 23.5 numara demi ?birde kargo nasıl olur? Yani fiyata kargo dahil mi?nerede yasiyosunuz?sanirim çok soru sordum

Merhaba.new balance sporlar 23.5 numara demi ?birde kargo nasıl olur? Yani fiyata kargo dahil mi?nerede yasiyosunuz?sanirim çok soru sordum :)
Olsun canim sorun yok :) kargo dahil değil ama istersen kargo dahil 60 tl olur evet 23,5 numara hic kullanılmadı

New balanci alalim biz numarami da yazdim size konuşma olarak.telefonda ayrintili konuşup halledelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…