• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marka ürünleri satan çin sitesi (Hermes, Chanel, Gucci, Celine...)

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar.Men marka ürünleri (Hermes, Gucci Celine ve...)satan çin sitesi arıyorum. Bir kaç tane buldumda amma onlardanda almak olmuyor.sorun çıkıyor.böyle siteler olduğunu kesin biliyorum. amma isimlerini bilmiyorum.Bildiğiniz böyle siteler varsa linkini ata bilirmisiniz?
çanta,aksesuralar , kiyafetler almak istiyorum

Ben de bir kaç sene önce böyle sitelere takılmıştım.Paypal ödeme seçeneği olunca güvenle alışveriş yapabiliyorsun.Örnek ben oğluma o zaman burberry takımlarından bakıyordum şöyle arattırınca çıkıyorlar.

Cheap Burberry,Chanel ,Gucci ya da
replica from china

Fake Burberry bag cheap china vs vs...
Aralarında birebir kaliteli taklit ürünler satan yerler var.Onların rakamlarıda çok ucuz değil.Halen bulamadıysan özelden sana site isimleri atabilirim.

Çanta,ayakakbı ve aksesuar satan bir site adı.
Cheap Ralph Lauren Polo Shirts, Replica Michael Kors Handbags,Designer Burberry Jackets At YannaTrade

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkur canim atarsan sevinirim :*********

Cheap Ralph Lauren Polo Shirts, Replica Michael Kors Handbags,Designer Burberry Jackets At YannaTrade
bende aldım burdan

Arkadaşlar üstt linkte verilen siteden alışveriş yapan varmı , çok güzel gerçekten sma güvenilirmi bilmiyorum mesela sipariş verdik teslim süresi nedir bilgi verirmisiniz

ben taklit ürün muhabbetine asla girmiyorum kızlar, illa çantam ayakkabım marka olacak diye gidip az çok marka hakkında bişey bilenin hemen anlayacağı taklit ürünler almaya gerek yok bence. Eğreti duruyo özenti duruyo. Herkes hermes, chanel, gucci LV kullanacak diye bi kural yok yapmayn allah aşkına. Param varsa orijinalini alırım yoksada kasmam arkadaşlar. Bu kadar pahalı markaların taklitlerine yönelmek yerine bütçenizle daha mantıklı alışverişler yapabilirsiniz bence. normalde hermes çantalara binlerce küsür lira vereceğime geçenlerde kendi mağazalarından bi tane armani jeans rugan siyah çanta bi tane de calvin klein postacı çantası aldım ve ikisine bin lira bile vermedim. Böyle daha mantıklı inanın. bin liraya gerçek bi hermes çantanın sapını artı bi tane gözünü falan alırsınız

Evimde ayrı bir odam var orjinal olan ve olmayan esyalarımı muhafaza ettiğim inanın dikiş farkın var hele bazı markalarda özellikle bijuteride 8 ayar 2 milyemde aynı gramda hiç farkı yok .. Şahsen orjinali almaktada hiç sıkıntım yok ama artık hollywood starı olmayan herkz orjinal olmayan dünya markalarına yöneldi , hiç sıkıntı duymuyorum araştırırken bu sektörü , bazı markaların renk ve tasarımları güzel orjinali de olmayan renk ve desenlerde ilgilisine çeşit sağlıyor..bu siteden sipariş ettim duruşuna ürün ulştırmasına bakcm ve ilgili arkadaslara burdan ileticm sizin bahsettiğiniz mahalle arasında 50 yaşındaki teyzemde olan yamuk çantalar banada sevimli geliyor ;)

Modanisa Muhafazakar Kadın Giyim Sitesi Çok kaliteli ve güzel ürünler var güvenli alışveriş yapabilirsiniz.
Modanisa.com, koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile çalışır.
Üyelik gerektirmeden Modanisa.com sitesi ziyaret edilebilir.
Siparişlerin 24 saat içerisinde kargoya teslim edilmesi amaçlanır.
75 TL üzerindeki siparişlerde kargo ücreti alınmamaktadır.
İade işlemlerinde ürünlerin Modanisa.com`a gönderilmesinde kargo ücreti alınmamaktadır.
Modanisa.com sitesinde yer alan ürünler profesyonel bir kadro ile özenle seçilir, hazırlanır, en iyi şekilde kombinlenerek sizlerin beğenisine sunulur.

Ben bi uyarida bulunayim arkadasim...
Avrupa hayvan deneylerini gereksiz buldugu icin yasaklarken; cin bu deneyleri luzumsuz yere zorunlu tutuyor hala su devirde...
Makyaj urunlerinde dikkat gerekiyor yani...
Hayvanlar konusunda acima hissi olan kisilere bi bilgilendirme olsun istedim
Cin ayrica uretim ve ithal konusunda piyasadaki en guvenilmez ulke durumunda su an.
Markani kendin sec topigi var orda detayli bilgiler bulabilirsin....

Evimde ayrı bir odam var orjinal olan ve olmayan esyalarımı muhafaza ettiğim inanın dikiş farkın var hele bazı markalarda özellikle bijuteride 8 ayar 2 milyemde aynı gramda hiç farkı yok .. Şahsen orjinali almaktada hiç sıkıntım yok ama artık hollywood starı olmayan herkz orjinal olmayan dünya markalarına yöneldi , hiç sıkıntı duymuyorum araştırırken bu sektörü , bazı markaların renk ve tasarımları güzel orjinali de olmayan renk ve desenlerde ilgilisine çeşit sağlıyor..bu siteden sipariş ettim duruşuna ürün ulştırmasına bakcm ve ilgili arkadaslara burdan ileticm sizin bahsettiğiniz mahalle arasında 50 yaşındaki teyzemde olan yamuk çantalar banada sevimli geliyor ;)

Merhabalar,

Size Yanna shop ile ilgili sorularım olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Ben de aldım diye yazmışsınız. Elinize ulaştı mı acaba aldıklarınız ve site güvenilir mi? İnternetten biraz araştırma yaptım ama pek bir şey yok. Sadece yabancı bir forumda biri, dolandırıcılar ve fotoğrafları orjinal siteden kopyalıyorlar gelen ürünler farklı gibi bir şey yazmıştı.

sizin elinize fotoğraftaki gibi mi ulaştı acaba?ya da ulaştı mı?

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim

Merhabalar,

Size Yanna shop ile ilgili sorularım olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Ben de aldım diye yazmışsınız. Elinize ulaştı mı acaba aldıklarınız ve site güvenilir mi? İnternetten biraz araştırma yaptım ama pek bir şey yok. Sadece yabancı bir forumda biri, dolandırıcılar ve fotoğrafları orjinal siteden kopyalıyorlar gelen ürünler farklı gibi bir şey yazmıştı.

sizin elinize fotoğraftaki gibi mi ulaştı acaba?ya da ulaştı mı?

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim

Eşim ilgilendi benim merakımı gidermk için 5 adet ürğn sipariş ettik 4 ü ulştı elimize 1 ürün bizim yalnış onayımızdan dolayı gelmedi.aman aman süper drğil tabiki taklit olduğundan, mağaza çarşı pazar dolaşmaktan iyidir binlerce ürünü görüp seçebilmek.

Eşim ilgilendi benim merakımı gidermk için 5 adet ürğn sipariş ettik 4 ü ulştı elimize 1 ürün bizim yalnış onayımızdan dolayı gelmedi.aman aman süper drğil tabiki taklit olduğundan, mağaza çarşı pazar dolaşmaktan iyidir binlerce ürünü görüp seçebilmek.

Anladığım kadarıyla fotoğraflardaki ürünler değil gelenler. Peki çok teşekkür ederim ilginize, sevgiler

Arkadaşlar merhaba, kötü sonuçlarla karşılaşmanızı istemediğim için uyarıda bulunmak isterim. Geçen hafta bayansepeti.com adlı siteden 2 adet ürün almış bulunmaktayım. Ancak firma ÇİN malı taklit ürün yaparak ve satışa sunarak insanları kandırmaktadır. Görsel olarak yabancı bir markanın ürünlerini ve mankenlerini kullanarak inandırıcılığını arttırmaktadır. Çöpe atacak kadar kalitesiz ve kötü olan bu ürünlere 112 TL vermiş bulunmaktayım. Önemli bir konuda ürünlerin web sitesinde artı KDV olarak satışa sunulması fakat elimize faturasız olarak gönderilmesi, Tek istediğim bu tür firmaların ciddi anlamda cezalandırılmaları. Haksız kazanç elde etmeleri ve İnsanları kandırmaya hakları olmadığını düşünmekteyim.

Arkadaşlar merhaba, kötü sonuçlarla karşılaşmanızı istemediğim için uyarıda bulunmak isterim. Geçen hafta bayansepeti.com adlı siteden 2 adet ürün almış bulunmaktayım. Ancak firma ÇİN malı taklit ürün yaparak ve satışa sunarak insanları kandırmaktadır. Görsel olarak yabancı bir markanın ürünlerini ve mankenlerini kullanarak inandırıcılığını arttırmaktadır. Çöpe atacak kadar kalitesiz ve kötü olan bu ürünlere 112 TL vermiş bulunmaktayım. Önemli bir konuda ürünlerin web sitesinde artı KDV olarak satışa sunulması fakat elimize faturasız olarak gönderilmesi, Tek istediğim bu tür firmaların ciddi anlamda cezalandırılmaları. Haksız kazanç elde etmeleri ve İnsanları kandırmaya hakları olmadığını düşünmekteyim.

Merhaba, faturasız mal satışını alo maliye 189 numaraya ihbar edebilirsiniz. Hatta etmelisiniz ki haksız rekabete ve tüketicinin kandırılmasına engel olunsun. Bunu da ancak siz yapabilirsiniz zira şikayet konusunu ispatlamak gerekiyor buda kargo faturanız ile mümkün. Selamlar

Crilya.com, adresinden lv neverful aldım. Ertesi gün ulaştırdılar. Fiyat uygun ve kalitesi de tartışılmaz gerçekten. İsim hoşuma gittiği için, rumuzumu bile crilya diye değiştirmiştim. Melek kanadı demekmiş :)

sahte ürünlere yeni yasaklar geldi, yavaş yavaş türkiyedeki üretim azalabilir

Back
X