Evimde ayrı bir odam var orjinal olan ve olmayan esyalarımı muhafaza ettiğim inanın dikiş farkın var hele bazı markalarda özellikle bijuteride 8 ayar 2 milyemde aynı gramda hiç farkı yok .. Şahsen orjinali almaktada hiç sıkıntım yok ama artık hollywood starı olmayan herkz orjinal olmayan dünya markalarına yöneldi , hiç sıkıntı duymuyorum araştırırken bu sektörü , bazı markaların renk ve tasarımları güzel orjinali de olmayan renk ve desenlerde ilgilisine çeşit sağlıyor..bu siteden sipariş ettim duruşuna ürün ulştırmasına bakcm ve ilgili arkadaslara burdan ileticm sizin bahsettiğiniz mahalle arasında 50 yaşındaki teyzemde olan yamuk çantalar banada sevimli geliyor
Merhabalar,
Size Yanna shop ile ilgili sorularım olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Ben de aldım diye yazmışsınız. Elinize ulaştı mı acaba aldıklarınız ve site güvenilir mi? İnternetten biraz araştırma yaptım ama pek bir şey yok. Sadece yabancı bir forumda biri, dolandırıcılar ve fotoğrafları orjinal siteden kopyalıyorlar gelen ürünler farklı gibi bir şey yazmıştı.
sizin elinize fotoğraftaki gibi mi ulaştı acaba?ya da ulaştı mı?
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim
Eşim ilgilendi benim merakımı gidermk için 5 adet ürğn sipariş ettik 4 ü ulştı elimize 1 ürün bizim yalnış onayımızdan dolayı gelmedi.aman aman süper drğil tabiki taklit olduğundan, mağaza çarşı pazar dolaşmaktan iyidir binlerce ürünü görüp seçebilmek.
Arkadaşlar merhaba, kötü sonuçlarla karşılaşmanızı istemediğim için uyarıda bulunmak isterim. Geçen hafta bayansepeti.com adlı siteden 2 adet ürün almış bulunmaktayım. Ancak firma ÇİN malı taklit ürün yaparak ve satışa sunarak insanları kandırmaktadır. Görsel olarak yabancı bir markanın ürünlerini ve mankenlerini kullanarak inandırıcılığını arttırmaktadır. Çöpe atacak kadar kalitesiz ve kötü olan bu ürünlere 112 TL vermiş bulunmaktayım. Önemli bir konuda ürünlerin web sitesinde artı KDV olarak satışa sunulması fakat elimize faturasız olarak gönderilmesi, Tek istediğim bu tür firmaların ciddi anlamda cezalandırılmaları. Haksız kazanç elde etmeleri ve İnsanları kandırmaya hakları olmadığını düşünmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?