Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1219759 Aktivite masasi fhiser price 65 tl
Eki Görüntüle 1219760 Yaramaz toplar toplardan birini benim fareler kemirmis mor olanini 35 tl
Eki Görüntüle 1219763 Fhicerprice cuzdan telefon ve anahtar dislik her biri 10 tl
Eki Görüntüle 1219765 Chicco cingiraklar playgro dis kasiyicilar herbiri 5 tl
Toplu alimda indirim yaparim
Calisir durumda ama pili bitti bitecek sadece mor topu benimkiler kemirmis biraz sadece o kusuru var istanbuldayimMerhaba yaramaz toplar ne durumda hangi ildesiniz
Anadolu yakasimi avrupa yakasimi sadece bir topta sorun varsa silinti olmaz almayi düşünüyorumCalisir durumda ama pili bitti bitecek sadece mor topu benimkiler kemirmis biraz sadece o kusuru var istanbuldayim
Avrupa yakasindayim beykentte oturuyorumAnadolu yakasimi avrupa yakasimi sadece bir topta sorun varsa silinti olmaz almayi düşünüyorum
Avrupa yakasindayim beykentte oturuyorum
Merhaba yaramaz toplari bi arkadas ayirdi ama aktivite masasi duruyoraktivite masası ve yaramaz topları almak istiyorum
Canim fiyatini gercekten uygun tuttum ben indirimdeyken 90 tl ye almistim.Bana ayirirmisin bir de 30 TL de anlassak olur mu ? Anadolu yakasindayim kargoda tutacak
Hesap bilgilerini bana mesaj olarak gonderirmisin canim odemeni yapayimAvrupa yakasindayim beykentte oturuyorum
Aktivite masasi ve yaramaz toplar satilmistir. Diger oyuncaklar duruyoraktivite masanız duruyor mu ve fiyatı biraz daha düşürür müsünüz?
Ben tesekkur ederim.Guzel guunlerde oynasin bebeginiz.Yaramaz toplari dun teslim aldik çok tesekkur ederiz oynamaya basladik bile yeni pilde aldik :)