Market görevlisinin bana imaları

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Sürekli alışveriş yaptığım bir marketteki görevlinin bana karşı daha nazik daha kibar olduğunu farketmiştim. Arasıra aaa siparişlerini unuttum ben senin falan diye şakalarda yapmaya başlamıştı. Daha önceden ilgisi var mıydı bilmiyorum ama ben kesinlikle esnek bir harekette bulunmadım. Son zamanlarda gözümün içine bakarak konuştuğunu farkediyordum. Normal bir bakış değildi bu. Son gittiğimde bana mesleğimi sordu. Bana bir şeyler diyecek sanırım ama ben istemiyorum. Evimizin dibindeki market gitmeyim desemde zor. O bir şey açıklamadan da ben bu durumun içinden nasıl çıkacağım. Markete gidince oradakilerde bize bakıyor, belki de benle ilgili birşeyler söyledi. Markete girince geriliyorum ama mecbur gidiyorum bu durumdan nasıl çıkarım

Muhatap olmak istemiyorum, kalabalık bir sıradayken bana arkaya seslenerek espri yapıyor
Yumuşak yüzlü müsünüz? Bu cesareti nasıl buluyor hiç normal değil çünkü:KK57:
Gerekirse gitmeyiverin markete ya da sert bir dille uyarın. Herkesin ortasında hiç hoş değil

Müşteriye “sen” diye hitap etmek en sinir olduğum konu...Otobüsle memleketime giderken muavinde sanki 10 yıllık arkadaşıymışım gibi bana “sen”li “çay istiyon mu”lu konuşmaya başlamıştı. 🙄 baktım bana instagram adresini veriyor telefonda kız kankamı aradım,aramadan önce durumu anlattım mesajla kıza,sevgiliymiş gibi konuştuk. “Aşkım senin gelmene gerek yoktu otogara kadar ben gelirdim” vs. öyle püskürttüm tavsiye ederim 🙄

Yumuşak yüzlü müsünüz? Bu cesareti nasıl buluyor hiç normal değil çünkü:KK57:
Gerekirse gitmeyiverin markete ya da sert bir dille uyarın. Herkesin ortasında hiç hoş değil
Ben ilgisi olduğunu son bir haftadır anladım. Markete çok giden biriyim siparişlerim verildiğinde teşekkür ederdim. Ama aklımdan kesinlikle ilgi duyacağı geçmezdi. Çünkü daha önceleri gayet resmiydik. Ya da ben çok insanların yüzüne bakan biri değilim farkettim ilgisi olduğunu. Gözümün içine çok dikkatli baktığını son bir haftadır farkettim.

Muhatap olmak istemiyorum, kalabalık bir sıradayken bana arkaya seslenerek espri yapıyor
Belli ki adamın duyguları yoğun sana karşı. Olabilir gençlik işte.
Ama sen rahatsız olduğunu belli etmezsen bu davranışlar artarak devam edecek.
Ben olsam artık o markete gitmezdim.

Müşteriye “sen” diye hitap etmek en sinir olduğum konu...Otobüsle memleketime giderken muavinde sanki 10 yıllık arkadaşıymışım gibi bana “sen”li “çay istiyon mu”lu konuşmaya başlamıştı. 🙄 baktım bana instagram adresini veriyor telefonda kız kankamı aradım,aramadan önce durumu anlattım mesajla kıza,sevgiliymiş gibi konuştuk. “Aşkım senin gelmene gerek yoktu otogara kadar ben gelirdim” vs. öyle püskürttüm tavsiye ederim 🙄
Evet benim de en sinir olduğum şey samimiyetimin olmadığını birinin sen demesi, sanki kırk yıllık arkadaş mıyız. Üstelik resmiyet gereği marketlerde özellikle siz denilmeli. Evet dediğiniz mantıklı telefında aşkımlımkonuşmak iyi fikir

Ne münasebet ya. Haddini bilsin müşteri ile yüz göz olmak ne demek. Hiç sevmem gevşek gevşek hareketler.
Artık öyle bir devirdeyiz ki tersleyin direkt diycem ama sonra adam manyak çıkar falan diye korkuyorum. Markete anneniz gitsin bence bundan sonra.
Evet psikopat gibi saplantılı insanlar çok, hayırı kişiliğine yediremeyecek. Ben de tepkisiz sakince kurtulmak istiyorum

Hem bu kadar dert edip hem de daha ilerdeki markete gitmeye useniyosunuz. Adam sapıklık yapmamış ilgisini göstermiş sadece Tek çare oraya gitmemek.
Fırınlı bir market olduğu için ekmeği aldığımız tek market. Yakınlarda başka fırın yok. Büfelerden de hijyen gereği almıyorum

Back
X