Merhaba hanımlar markette sebze bölümünde alışveriş yapiyorken böyle uzun boylu 11-12 yaşlarında uzun boylu oldukça zayıf bir kız çocuğu pırasa nerde diye bakiniyordu.sonra orada sebzeleri tartan adama pırasayı soruyorken adam kızcağızın omzunu oksamaya başladı.Kolunun üzerini iyice sivazlayarak annene tekrar sor oldumu filan diye biseyler soyluyordu.Kızlar o an eğer biraz daha dokunmaya devam etseydi müdahale edicektim ama çok ofkelendim.Omzuna dokunurken birde kızın bacaklarına baktı.ya anlayamadım acaba o çalışan kişi akrabasimiydi bı yakinimiydi yoksa sapikmiydi çözemedim.kiz tam giderken o adam senin tanıdığın birimi,vücuduna kimsenin dokunmasina izin verme diye ogutte bulunacaktim.kiz okadar hızlı gittiki bakakaldim.o iğrenç gorevliyede bı bakış attım pislik.kizin omzunu oksarken kizcagizda hiç yanlış anlamiyor,seviyor beni çocuk olarak filan diyemi düşünüyor anlamadim.cok canım sıkıldı kızlar ya.bunu yapan küçücük kızın kıyafetini inceleyen adi adamda 30-35 yaşlarındaydı.ne olur çocuklarınıza dikkat edin.Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Son düzenleme: