Marmelatın Incelme Yolculugu...

MmMarmelaTtT

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
319
275
18
Izmir
Merhabalar...
Biraz geç kaldım ama bende başladım!!!
Kış boyunca kpss, issizlik, özel hayat falan derken saçma bir şekilde 88 kilo oldum çıktım. (70e raziyim genelde o civardayim)
Bugün bir hırsla spor +Karataya başladim. Umarim hevesim kirilmadan devamini getirebilirim.

1. Gün
Sabah
2 yumurta tereyaginda
1 parca peynir
10 tane kadar zeytin

Aksam
Kori Soslu Tavuk Salata
Yogurt

Leslie 3 mil ve 30 gunde fit programinin 1. Gunu tamamlandi.

2. Günümdeyim.
Bugün biraz kacamakli gecti.
Sabah kahvaltida sikinti yok yumurtali, zeytinli, peynirli, bademli karatay kahvaltisi gecirdim.

Su kisminda da sikinti yok ama iki tane biscolatanin gofretleri var ya kucuk onlardan yedim 48 kaloriymis tanesi. Umarim zamanla tatli istegim daha da bastirilir. Birde kuru incir ve ceviz var tabiki.

2. Günümdeyim.
Bugün biraz kacamakli gecti.
Sabah kahvaltida sikinti yok yumurtali, zeytinli, peynirli, bademli karatay kahvaltisi gecirdim.

Su kisminda da sikinti yok ama iki tane biscolatanin gofretleri var ya kucuk onlardan yedim 48 kaloriymis tanesi. Umarim zamanla tatli istegim daha da bastirilir. Birde kuru incir ve ceviz var tabiki.
Tebrikler umarım hedefi ne ulaşırsın. Başlamak başarının yarısı. Bence o çikolataları acıktığın için yedin. Arada ayran ya da süt içerek bastırabilirsin bence. Kolay gelsin canım

Tebrikler umarım hedefi ne ulaşırsın. Başlamak başarının yarısı. Bence o çikolataları acıktığın için yedin. Arada ayran ya da süt içerek bastırabilirsin bence. Kolay gelsin canım
Tesekkur ederim... Aslinda karatay mantigiyla baslamistim ama hic bana gore degil karatay onu farkettim.

15 dakika leslie yaptim. Birde aksam yemegini de kahvaltiyla gecirdim bugun canim baska bisey istemedi.

Tesekkur ederim... Aslinda karatay mantigiyla baslamistim ama hic bana gore degil karatay onu farkettim.

15 dakika leslie yaptim. Birde aksam yemegini de kahvaltiyla gecirdim bugun canim baska bisey istemedi.
Karatay bana da ters yapamıyorum. Yapanları da tebrik etmek lazım

Back
X