Mart 2013'te anne olacaklarda buraya gelsin o zaman:))

ozayus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
445
110
123
Diğer
Kizlar ben araniza yeni katildim, aslinda uzun zamandir severek takip ediyordum sizi, gecen hafta 3. kez hamile oldugumu ogrenince uye olmaya karar verdim. Cok heyecanliyim ama bir o kadar da korkuyorum. Insallah hersey yolunda giderde bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Sevgiler:))

canımm tebrik ederim öncelikle bende aallah nasip ederse tahminen mart 2013 de doğum olcak ne kadarlık senin ?

Allah herkese bu mutluluğu yaşatır umarım bizde 1 yıl uğraştık 2 kere kimyasal gebelik yaşayıp düşürdüm her ayın sonunda ağladım üzüntüme psikolojik olarak bütün belirtileri yaşadım taki bu aya kadar 5+2 hamileyim ve hala tek bir belirtim yok ama tahlillerde bebeğim bu sefer benimle çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizde sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Allah herkese bu mutluluğu yaşatır umarım bizde 1 yıl uğraştık 2 kere kimyasal gebelik yaşayıp düşürdüm her ayın sonunda ağladım üzüntüme psikolojik olarak bütün belirtileri yaşadım taki bu aya kadar 5+2 hamileyim ve hala tek bir belirtim yok ama tahlillerde bebeğim bu sefer benimle çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizde sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.

hanimlar bu arada benden once burda (http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi.html) bir konu acilmis, isterseniz gelin ordan devam edelim, baya bi arkadasimiz abone oraya,
hadi orda bulusalim o zaman:)))

Back
X