Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
15 Martta Nişanım Olacak Elbisemi Pazar Günü Aldım Rengi parlemet mavi taftan . Bu haftasonuda mekanı tutacağız. Onun dışında çeyiz hazırlıkları sürüyor evimiz hazır olduğu için mobilya eşyalarımı aldım, beyaz eşyamı aldım Tül,perde, halı ve televizyonuzum kaldı.. 12 Ekimde düğünüm olacak ama erkek tarafı düğün salonu konusunda benii sinir ediyor ve ben artık bu konuda konuşmama kararı aldım.
Hepinize kolay gelsin kızlar
22 Martta nişanım var ve sadece salonum hazır başka hiç bişeyim hazır degilofff napıcam bennnn
![]()
Canim hayirli olsun bir gun var aramizda benimde 23 mart bende senin gibiyim sadece salonu tuttuk bi de elbisem dikiliyo onun dışında hiç bisey yok her gun daha da çok strese giriyorum yok sacimi nasil yaptircam yok makyaji mi nasıl yaptircam baya bi gerildim
Eki Görüntüle 952776
bu modelin fuşyası olcak canım şu an dikiliyo. Sen nasıl bişey düşünüyosun düz mü prenses model falan mı?
Hayirlisi olsun canim diktiricen mi hazir mi alican ?Elbisen cok guzelmiş canım. Ben prenses model düşünüyorum. Fusya denemiştim bir yerde cok hosuma gitmişti.
Merhaba kızlar bizimde 10.11.12 de sözümüz oldu aileler illa nişan istediği için 3Mayıs'ta da nişanımız olcak.Salonu tuttuk.Kıyafetlere bakınıyorum ama çok kabarık istemiyorum dümdüz de olmaz var mı önerebileceğiniz bi model![]()
Hayirlisi olsun canim diktiricen mi hazir mi alican ?
sağol canım sanırım balık modelde karar kılıcamHayirli olsun canim salonda oldugu icin duz basit kacar biraz herkes duz bi abiye giyer zaten senin bir farkin olmali bence. Balik modellere yada cok fazla kabarik olmayan prenses modellere bakabilirsin
sağol canım sanırım balık modelde karar kılıcam![]()
Bilmiyorum canım. üzerime göre bulursam alıcam bulamazsam diktiririm
Hangisi içine siniyosa onu al canim benim denemedigim model kalmadi artik girdiğim her yerde 3 4 tane deneyip ole cikiyodum:)
Diktiriceksen elini cabuk tut canim cok az bi zaman kaldi