• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Mart 2014 te nişanlanıcaklar toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
26 ekimde sözüm oldu nişanım da 12 nisan da :)) Mekanı tuttuk fakat elbisemi erken diye almadım sadece bakmaya başladım, aynı zaman da çeyiz hazırlıklarım sürüyor :) hem stresli hem de heyecanlıyım...

hayırlı olsun canım benim de sözüm gecen sene nisan da oldu. nişanım 23 mart mekanı tuttuk kıyafetimin siparişini verdim dikiliyo provalara gidip geliyorum. Bir de nişanda misafirlere şeker dağıtıcaz onların hazırlıkları var onun dışında başka bi hazırlığım yok :)

Merhaba,

15 Martta Nişanım Olacak Elbisemi Pazar Günü Aldım Rengi parlemet mavi taftan . Bu haftasonuda mekanı tutacağız. Onun dışında çeyiz hazırlıkları sürüyor evimiz hazır olduğu için mobilya eşyalarımı aldım, beyaz eşyamı aldım Tül,perde, halı ve televizyonuzum kaldı.. 12 Ekimde düğünüm olacak ama erkek tarafı düğün salonu konusunda benii sinir ediyor ve ben artık bu konuda konuşmama kararı aldım.

Hepinize kolay gelsin kızlar

Merhaba,

15 Martta Nişanım Olacak Elbisemi Pazar Günü Aldım Rengi parlemet mavi taftan . Bu haftasonuda mekanı tutacağız. Onun dışında çeyiz hazırlıkları sürüyor evimiz hazır olduğu için mobilya eşyalarımı aldım, beyaz eşyamı aldım Tül,perde, halı ve televizyonuzum kaldı.. 12 Ekimde düğünüm olacak ama erkek tarafı düğün salonu konusunda benii sinir ediyor ve ben artık bu konuda konuşmama kararı aldım.

Hepinize kolay gelsin kızlar

hayırlı olsun canım.Allah tamamını erdirsin. Bizim düğüne daha zaman olduğu için eşya hazırlığımız falan yok sadece nişana odaklandık şu anda hem zor hem çok keyifli telaşlar :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

22 Martta nişanım var ve sadece salonum hazır başka hiç bişeyim hazır degil :( offf napıcam bennnn:14:

22 Martta nişanım var ve sadece salonum hazır başka hiç bişeyim hazır degil :( offf napıcam bennnn:14:

Canim hayirli olsun bir gun var aramizda benimde 23 mart bende senin gibiyim sadece salonu tuttuk bi de elbisem dikiliyo onun dışında hiç bisey yok her gun daha da çok strese giriyorum yok sacimi nasil yaptircam yok makyaji mi nasıl yaptircam baya bi gerildim

Merhaba kızlar bizimde 10.11.12 de sözümüz oldu aileler illa nişan istediği için 3Mayıs'ta da nişanımız olcak.Salonu tuttuk.Kıyafetlere bakınıyorum ama çok kabarık istemiyorum dümdüz de olmaz var mı önerebileceğiniz bi model:(

Canim hayirli olsun bir gun var aramizda benimde 23 mart bende senin gibiyim sadece salonu tuttuk bi de elbisem dikiliyo onun dışında hiç bisey yok her gun daha da çok strese giriyorum yok sacimi nasil yaptircam yok makyaji mi nasıl yaptircam baya bi gerildim

Ben hala elbiseye karar veremedim canım :14: kabarık model mi senin

Ben hala elbiseye karar veremedim canım :14: kabarık model mi senin

$419615_392587170755801_195877217093465_1692162_1118592399_n.webp

bu modelin fuşyası olcak canım şu an dikiliyo. Sen nasıl bişey düşünüyosun düz mü prenses model falan mı?

Peki fotografcinizi buldunuz mu kizlar? :)
Kis sezonuna ozel indirimler icin ozel mesaj ile e posta birakin lutfen.
Web site ve potfolio icin mail adresinize donus yapacagim. Reklam olmamasi adina buradan detay vermiyorum.
Mutluluklar...

Merhaba kızlar bizimde 10.11.12 de sözümüz oldu aileler illa nişan istediği için 3Mayıs'ta da nişanımız olcak.Salonu tuttuk.Kıyafetlere bakınıyorum ama çok kabarık istemiyorum dümdüz de olmaz var mı önerebileceğiniz bi model:(

Hayirli olsun canim salonda oldugu icin duz basit kacar biraz herkes duz bi abiye giyer zaten senin bir farkin olmali bence. Balik modellere yada cok fazla kabarik olmayan prenses modellere bakabilirsin

Hayirli olsun canim salonda oldugu icin duz basit kacar biraz herkes duz bi abiye giyer zaten senin bir farkin olmali bence. Balik modellere yada cok fazla kabarik olmayan prenses modellere bakabilirsin
sağol canım sanırım balık modelde karar kılıcam :34:

Hangisi içine siniyosa onu al canim benim denemedigim model kalmadi artik girdiğim her yerde 3 4 tane deneyip ole cikiyodum:)

Allah senin de içine sindirsin canım zor ve telaşlı işler bunlar o yüzden hiç nişan istemedim ama malesef:(

Back
X