Mart 2017 tüp bebek yaptırıp,negatif olanlar buraya

Bende aynı durumdayım sorun yok.dondurulmuş embriyo da kalmadı ssil baştan yoruldum.hepsi olmuş para tuzağı biz kime güvenicez.kistim vsr küçük ona hap verdi doğum kontrol yine tutmadı.Pre-seed jel aldım pembe kutu bir yerde okudum 2 3 ay onu denicem.dene derim sana.araştır sende

Yumurta olmayinca cok skıntı bukadar seyi en bastan almak cok yipratici Allah yardimcin olsun cnm insallah jel sayesinde olur zaman kaybetmekte cok kotu geciyor yillar yas gecio omur gecio Allah nasip eder insallah bianonce herkese. Bn buay normal denicem yine olmassa bidahaki ay yeniden 2 embrio koydurcam ins bakalim hayirlisi

Yumurta olmayinca cok skıntı bukadar seyi en bastan almak cok yipratici Allah yardimcin olsun cnm insallah jel sayesinde olur zaman kaybetmekte cok kotu geciyor yillar yas gecio omur gecio Allah nasip eder insallah bianonce herkese. Bn buay normal denicem yine olmassa bidahaki ay yeniden 2 embrio koydurcam ins bakalim hayirlisi
Canim sorun yoksa cok erken baslamissin daha 1.5 yillik evlisin vence biraz bekle canim dogal yolla dene bence

Canim sorun yoksa cok erken baslamissin daha 1.5 yillik evlisin vence biraz bekle canim dogal yolla dene bence

Daha fazla zaman kaybetmek istedim hem normal hem tupbebek denemesi biarada surduruom tupbebek1. Basarisiz simdi normal denicm 1 ay sonra tekrar tupbebek denicm

Back
X