mart anneleri, bebeklerimizin durumlari nasil?

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448
4ay 6gunluk bebegimmm..
Suan misil misil uyuyor. Bu ay 500gralmisiz sadece... sutun yaramiyor diyo cvrem.. aptaml 1 veriyorm. Doktor 3e cikardi.. suan 6kilo.. boyu 64cm...

Benim oğlumda bugün 4 ay 2 günlük oldu. Benimki 3 gün önceki kontrolümüzde 6200 gr. 66 cm. çıktı.Bu ay 600 gr. almış.Gayet iyi dedi dr.Biz 4 günlükten itibaren meme+mama devam ettik.2 haftadır ise emmiyor.Günlük ortalama 650-700 ml. aptamil 1 içiyor.Bu hafta kaşık mamasına başlattı dr.aptamilin sütlü pirinçlisinden sabahları yiyor.(daha doğrusu yemeye çalışıyor) sizin bebeğinizde bence ayına göre normal.Emzirebilmeniz ise çok iyi.Mamayı biraz arttırmışsınız zaten kilo alımıda artabilir.Çevredekiler heeep konuşur zaten bilip bilmeden.Kulak asmayın.4. ayda kilo alımı azalıyor zaten.500 gr. çok normal.Allah bağışlasın bebeğinizi.

21temmuzda gttigmizde 5.900 demsti. Ben adece devam sutu vryrm bi de emiyor iste. Bayramdn once gelin kilosuna bakalm dedi.

benim bebeğim 9 mart doğumlu 6800 kg ama ilk üç gün hariç hiç emmedi.o kadar üzülüyorumki bide doğum yapan vede emziren arkadaşlarım var dahada üzülüyorum

Benim oğluşum 9mart doğumlu iki hafta önce kontrole gittik 7.900gr dediler boyuda 62 cm.doğduğu günden beri sadece emziriyorum.bu yönden şanslıyım galiba

Back
X