Mart Anneleri İndirimleri Bildirelim

Mesela Carrefoursa'da haftasonu pima jumbo bebek bezi çeşitleri 20.90 TL

kızlar istanbulda carrefourlarda 132 adet prima bezleri 34.90 kapmanya 2 kasımda bitiyorr
2 adet 900 gram aptamil mama 69tl kaçırmayın derimmm ben bezlerı aldım çok memnunmm

kızlar istanbulda carrefourlarda 132 adet prima bezleri 34.90 kapmanya 2 kasımda bitiyorr
2 adet 900 gram aptamil mama 69tl kaçırmayın derimmm ben bezlerı aldım çok memnunmm

kızlar bursa carrefourdada aynı kampanyalar var bende bu akşam prima bez ve aptamil mama aldım tavsiye ederim ayrıca aptanilin kaşık mamalarından numune verdiler ayrıca 50 liralık milupa ürünü alanlara arzum marka dijital ateş ölçer veriyorlar ben aldım sizde takip edin

kızlar carrefoursanın dışında kipadada aynı kampanyalar var (prima ve milupanın) ayrıca kipadada milupa molfix ve dalinin çamaşır yumuşatıcısı ve deterjanından numune dağıtıyorlar

migrostan gecen hafta 96 lı molfıx 2 de ıslak havlu molfıxın 25.92 a geldı bırde mıgros ındırım kartı vardı cok ıyı geldı bu hafta varmı bılmem bırde her cuma bime stoklu mal gelıyo ( mal bıraz kaba mı oldu :):)) gecen hafta 11.50 uyku tulumu aldım 15.50 uyku setı bebişme bu hafta cuma yastık gelecek 4.5 tu galıba yanlsı hatırlamıyosam onuda alıvccam kedılı böyle cook hoş oda oglum içinn

tarih aralıklarınıda yazarsanız çok sevinirim bacılarım..

migroslarda dalinin bebek ıslak mendili kullananlar için ekim sonuna kadar 3 paketi bir jelatinli ambalajda 11.50 ytl..
aklımda bir bu kaldı:)

guzel topıc olmus saolun kızlar. Yarın boynerde kelebek gunu unutmayın. her ayın son gununde cunku. Bebek reyonlarında guzel seyler oluyor

Playskool ürünlerinde %30 indirim var..
Bi de Chicco'nun bebek bakım ürünlerinde %25 indirim var.

kızlar,e-bebek.com'da bayramda %10 indirim var,hediye çeki kodunu girdiğinizde.ayrıca 200tl alışverişe 50 tl hediye çeki.bu ara çok açıldım,faydalanamıcam.yılbaşında da olur yinr,o zamana saklıyorum hevesimi.

migroslarda prima 94 lü dün gördüm .9-20 kilo 25,5 tl kızlar....bu ay başında ben 9,20 kiloyu 94 lü 27 tl aldım..başka bir marketten:(
dünde gene migrosda molfix 9,20.kilo olan..ıslak mendil hediyeli.15,5 tl 42 li.zaten ıslak mendiller.2,5 tl felan..uygun geldi bana..

su an cagdas magazalarinda prima dev paket diyor indirim var. ben yeni bebek 98 li 3-6 kiloyu 19.90 a aldim. digerleride sanirim 24 kusur gibi biseydi.

kızlar chiccoda net %40 indirim var.mothercarede de başladı,çıtçıtlı bodylerini tavsiye ederim.LCW,kanz,panço,wenice'te de indirimler var!!

Back
X