Mart Anneleri Plasenta Previa Olan Varmı Aranızda?

xxayazxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
335
2
96
Konya
mrba arkadaşlar bende martta ikinci bebeğimi kucağıma alacağımı düşünüyodum fakat cuma günü öğrendimki bebeğimin eşi önde suyuda az ve 1,5 hafta kadar geriden geliyor.pazartesi günü hastaneye yatıyorum ve çok merak korku üzüntü içindeyim.neler yaşıycağım konusunda hiç bir fikrim yok.baya tehlikeli bişeymiş.netten okuduğum kadarıyla. doktorum daha doğuma var yer değiştirebilir dedi.ama böyle olunca erken doğum riskide artıyor.ve ben hiç bir hazırlığımı yapmamıştım kontrolden sonraa başlıycaktım ama şu andada fiziksel aktivitemi azaltmam gerekiyor çok dardayım anlı
ycağınız.dua edin bize
böyle bişey yaşayan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
ayazcım geçmiş olsun, kaç haftalık hamilesin şu anda? belki doktrun bebeiş için ciğer geliştirici iğne falan yapıp, seni doğuma alabilir we ya tedawisi warsa onu uygulayacaktır.

sağol canım şu anda sata göre 32 hafta ama ultrasona göre küçük 30 hafta falan hastaneye yatıcam zaten tedaviya tahlillerden sonra karar vericekmiş doktor bilmiyorum valla ne olcak

hayırlısı olur inşalah küçükmüşte daha umarım i,yi olur herşey senin için dularımız seninle olacak cnm. endişelenmene gerek yok bnce doktorun bunu farketmiş we bak öneleminizide alıyorsunuz artık emin ellerdesinz sen we yawrun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeişini..

ÇOK gecmis olsunda kendini uzme canım çünkü benimle aynı hafta olan bı arkadasımda aynı durumdaydı sürekli yattı ve 2-3haftaya düzeldi yani düzeldi zaman erken dogum riskide nerden çıktı
bence suam için önemlisi suyun az oldu sanırım haid inşallah düzelir ve zamanında dogum edersin inşallah Allah yardım in olsun benimde erken dogum riskim var haziRlimi bitirmeye çalışıyorum

canım çok geçmiş olsun.bende başlarda vardı ama 4. aydan sonra düzeldi.hastanede gözetimde olman daha iyi kanaman falan yok ama değil mi?çünkü dikkatli olmak lazım kanama yapabiliyor.

inşaallah sorunsuz birşekilde atlatırsın canım sağlıkla zamanında gelir umarım bebeğin.

benimde 30. haftaya kadar bebeğin eşi aşağıdaydı halada aşağıda ama eskisi gibi değil bol bol dinleniyorum fazla oturunca çok baskı yapıyo yatman en iyisi
birde benim yeğenimin 6. aydan itibaren hep suyu geldi doğuma bir ay kalana kadar çalıştı ve zorda olsa normal doğum yaptı
bence sen iyi düşün bak herşey iyi olucak üzme kendinide minik bebeğinide güzel haberlerini bekliyoruz

ÇOK gecmis olsunda kendini uzme canım çünkü benimle aynı hafta olan bı arkadasımda aynı durumdaydı sürekli yattı ve 2-3haftaya düzeldi yani düzeldi zaman erken dogum riskide nerden çıktı
bence suam için önemlisi suyun az oldu sanırım haid inşallah düzelir ve zamanında dogum edersin inşallah Allah yardım in olsun benimde erken dogum riskim var haziRlimi bitirmeye çalışıyorum

teşekkür ederim canım erken doğum riski şöyle kanama olursa doğuma alıyolar heralde suyuda az olunca yani bunu doktor söylemedi ama ben netten okudum sanki erken olcak gibi geliyor bana inşallah zamanında olur herşey

canım çok geçmiş olsun.bende başlarda vardı ama 4. aydan sonra düzeldi.hastanede gözetimde olman daha iyi kanaman falan yok ama değil mi?çünkü dikkatli olmak lazım kanama yapabiliyor.

inşaallah sorunsuz birşekilde atlatırsın canım sağlıkla zamanında gelir umarım bebeğin.

sağol canım kanama olmadı hiç ama ayakta kaldığım zaman sanki gelecekmiş gibi hissediyorum

benimde 30. haftaya kadar bebeğin eşi aşağıdaydı halada aşağıda ama eskisi gibi değil bol bol dinleniyorum fazla oturunca çok baskı yapıyo yatman en iyisi
birde benim yeğenimin 6. aydan itibaren hep suyu geldi doğuma bir ay kalana kadar çalıştı ve zorda olsa normal doğum yaptı
bence sen iyi düşün bak herşey iyi olucak üzme kendinide minik bebeğinide güzel haberlerini bekliyoruz

bende sürekli aşağıda bu bebek çok rahatsız ediyo diyodum ama 2 doktora gittim ikiside bilemedi acaba sonradanmı aşağıya geçti diyorum hatta doktorun biri geçen hafta cuma günü alttan bile muayene etti allah korumuş.(son gittiğim doktor sakın alttan bakmasınlar dedi) suyun az ama farklılık var diye alttanda bakayım demişti bişey anlayamadı kendi hocasına gönderdi.demekki farklılık plasentanın önde olmasıymış ama nasıl olduda bilemedi anlamadım bende ilk defa suyun akıntı gibi geldiğini farkettim ama hala tam emin değilim acaba suyummu yoksa akıntımı diye.
inş. bende size güzel haber vermeyi çok istiyorum canım sağol

Benimde 13. haftada kanamam oldu geçen hafta kısmı plasenta previa teşhisi konuldu. Devamlı yatıyorum. İki elim duada yukarı çıksın diye bakalım yarın bir kontrole gidicem.

Benimde 13. haftada kanamam oldu geçen hafta kısmı plasenta previa teşhisi konuldu. Devamlı yatıyorum. İki elim duada yukarı çıksın diye bakalım yarın bir kontrole gidicem.

meraklanma hayatım benimde komple plesante previa teşhisi konuldu ama 26 haftada plesanta yukarı çıkmıştı. 32 ye kadar düzelme şansı var. kanama olmadığı sürece de doğumun sezeryan olması hariç bi riski yok. bana sadece düzelmezse 30. haftada ciğerleri için geliştirici iğne yapılacaktı.

Back
X