ÇOK gecmis olsunda kendini uzme canım çünkü benimle aynı hafta olan bı arkadasımda aynı durumdaydı sürekli yattı ve 2-3haftaya düzeldi yani düzeldi zaman erken dogum riskide nerden çıktı
bence suam için önemlisi suyun az oldu sanırım haid inşallah düzelir ve zamanında dogum edersin inşallah Allah yardım in olsun benimde erken dogum riskim var haziRlimi bitirmeye çalışıyorum
canım çok geçmiş olsun.bende başlarda vardı ama 4. aydan sonra düzeldi.hastanede gözetimde olman daha iyi kanaman falan yok ama değil mi?çünkü dikkatli olmak lazım kanama yapabiliyor.
inşaallah sorunsuz birşekilde atlatırsın canım sağlıkla zamanında gelir umarım bebeğin.
benimde 30. haftaya kadar bebeğin eşi aşağıdaydı halada aşağıda ama eskisi gibi değil bol bol dinleniyorum fazla oturunca çok baskı yapıyo yatman en iyisi
birde benim yeğenimin 6. aydan itibaren hep suyu geldi doğuma bir ay kalana kadar çalıştı ve zorda olsa normal doğum yaptı
bence sen iyi düşün bak herşey iyi olucak üzme kendinide minik bebeğinide güzel haberlerini bekliyoruz
Benimde 13. haftada kanamam oldu geçen hafta kısmı plasenta previa teşhisi konuldu. Devamlı yatıyorum. İki elim duada yukarı çıksın diye bakalım yarın bir kontrole gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?