Mart Anneleri ve Saç dökülmesi şikayeti

akrapol

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
1
0
16
Antalya
Hamileliğimin 3. ayındayım ve uzun süredir saç dökülmem devam ediyor. Acaba sizde saç dökülmesi varmı ne durumda neler tavsiye edersiniz

benim saçlarım normalde çok dökülürdü.hamile kaldıktan sonra bu dökülme inanılmaz derecede arttı. tutam tutam saçlarım döküldü,önceden at kuyruğu yapınca kalın olurdu şimdi saçım resmen inceldi.dökülmeye karşı yaptığım birşey yok,tavsiyesi olan varsa uygularız.
bebişlerimiz iyi olsun da dökülen saçlarımız çıkar inşallah:16::16:

Son düzenleme:
benim de dökülüyor normalden daha fazla. hem de bu ön kısım sanki seyrelmiş ama yeni çıkan saçlar da var. çinko eksikliği saç döker. doktor folik asitten sonra multivitamin yazıyor ya onun içinde çinko da var belki iyi gelir.

benim de saçlarım çok fena dökülüyor,üstelik cildim de fena halde kurudu, pul pul oldu resmen:-((

aynı dertde sahibim
hiç saçım dökülmezdi
çok dökülüyor.yerlerde hep benim saçım
kedim var onun tüyleri bile benden daha az dökülüyor:1:

arkadaşlar 2o12 subat annesi olarak nacizane tavsiyem hiç sıkıntı yapmayın 6.ay gibi saçlarınız dökülmyecek ve doğumdan sonra 5.aya kadar böyle devam edecek şu anda kızım 6 aylık ve saçlarım yine çok dökülüyo ama hepsi yenileniyo hamileliğinizin tadını çıkarın sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar 2o12 subat annesi olarak nacizane tavsiyem hiç sıkıntı yapmayın 6.ay gibi saçlarınız dökülmyecek ve doğumdan sonra 5.aya kadar böyle devam edecek şu anda kızım 6 aylık ve saçlarım yine çok dökülüyo ama hepsi yenileniyo hamileliğinizin tadını çıkarın sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X