- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
ben de anason rezene kimyon veriyorum ama hiçbiri işe yaramıyo bizde.ne ilaçlar yaradı ne bitkiler gaz varsa var gitmiyooo
haa tabii ben mama da veriyorum anne sütü dışında onu da söyliyim:)
ben gazdan dolayı diiilde rahat uyusun uykuya dalmasına yardımcı olsun diye rezene vermeye başladım bi kaç gündür. 20 ml suya 1 çay kaşığı koyuyorum. bide belki kızcaksınız ama ben yemek yerken çok ağladığı zaman yoğurda filan batırıyorum emziğini o kadar obur obur sesler çıkarıyokihem çok tatlı oluyo hemde susuyo :26: onun dışında bişi vermiyorum
aman ne kızcaz bende arada reçele ve çikolataya batırıyorum aman korka korka büyütüncede en olmadık şeyler başımıza geliyo iyisimi fazlaçıtkırıldım olmamak bide 20 ml in hepsini veriyomusun peki
Sadece anne sütü veriyorum.Çok şükür gaz problemimiz hiç olmadı.Ama rahat uyusun diye 5-6 çay kaşıgı rezene veriyrum.
ya ben rezeneyi tek sefer değil günde bi kaç deva en az 3 4 tatlı kaşığı veriyorum çokmuduracaba nerdeyse iki aylık olacak amannn ne bilim off bu gaz öldürecek bizi
ya ben rezeneyi tek sefer değil günde bi kaç deva en az 3 4 tatlı kaşığı veriyorum çokmuduracaba nerdeyse iki aylık olacak amannn ne bilim off bu gaz öldürecek bizi
arkadaşlar bu rezene anoson çaylarını haazır mı alıyorsunuz yoksa aktardan falanmı?
çayı nasıl yapıyorsunuz eger aktardansa kaynatıyormusunuz sıcak suda bekletme falanm ı?
bende mama veriyorum annesütüne ek olarak günde en fazla iki kez 60ar cc veriyorum
mama verenler kaç cc veriyosunuz bide bnm mama verme düzenim yok emiyo emiyo bebişim belli bi saate kdr genelde akşamüstü oluyo bu süt gelmeyince bas bas bağırmaya başlıyo ozmn mama veriyorum ve 60 ccnin hepsinide içiyo.mama verdiğim zmnlarda 10 15 cc ılık su veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?