mart annişleri anne sütü dışında ne veriyorsunuz?

fistikli_dondurma

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.090
17
118
Mardin
arkadaşlar ben başta anason verdim hem kilo aldırır hem gazı çıkar die çok işe yaramadı şimdide rezeneyi denedim günde 34 çay kaşığı bebeğim çokk rahatlamaya ve uyumaya başladı.bu arada bi iki çay kaşığıda su veriyorum siz neler veriyorsunuz??

ben de anason rezene kimyon veriyorum ama hiçbiri işe yaramıyo bizde.ne ilaçlar yaradı ne bitkiler gaz varsa var gitmiyooo
haa tabii ben mama da veriyorum anne sütü dışında onu da söyliyim:)

ben de anason rezene kimyon veriyorum ama hiçbiri işe yaramıyo bizde.ne ilaçlar yaradı ne bitkiler gaz varsa var gitmiyooo
haa tabii ben mama da veriyorum anne sütü dışında onu da söyliyim:)

kaç günlük oldu senin bebiş.bu arada bizimide ıkına ıkına kusmayada başladı ne yediyse çıkarıyor zaten rzeneye bugün başladım iyi oldu sabahtandır uyuyor arada emmek için uyanıyor sadece işallah böyle gider

ben gazdan dolayı diiilde rahat uyusun uykuya dalmasına yardımcı olsun diye rezene vermeye başladım bi kaç gündür. 20 ml suya 1 çay kaşığı koyuyorum. bide belki kızcaksınız ama ben yemek yerken çok ağladığı zaman yoğurda filan batırıyorum emziğini o kadar obur obur sesler çıkarıyoki :1: hem çok tatlı oluyo hemde susuyo :26: onun dışında bişi vermiyorum

ben gazdan dolayı diiilde rahat uyusun uykuya dalmasına yardımcı olsun diye rezene vermeye başladım bi kaç gündür. 20 ml suya 1 çay kaşığı koyuyorum. bide belki kızcaksınız ama ben yemek yerken çok ağladığı zaman yoğurda filan batırıyorum emziğini o kadar obur obur sesler çıkarıyoki :1: hem çok tatlı oluyo hemde susuyo :26: onun dışında bişi vermiyorum

aman ne kızcaz bende arada reçele ve çikolataya batırıyorum aman korka korka büyütüncede en olmadık şeyler başımıza geliyo iyisimi fazlaçıtkırıldım olmamak bide 20 ml in hepsini veriyomusun peki

aman ne kızcaz bende arada reçele ve çikolataya batırıyorum aman korka korka büyütüncede en olmadık şeyler başımıza geliyo iyisimi fazlaçıtkırıldım olmamak bide 20 ml in hepsini veriyomusun peki

dimi şimdiden herşeyin tadını alsın oburcuklar :1: valla diyorum ya obur diye ağzından bitmeden çektiğim anda ağlamaya başlıyo bitiriyo bitiriyo biberondan fış fış ses geliyo artık hava çekiyo anca o zaman bıraktığında ağlamıyo ama çokmu 20 acaba :26:

ben sadece anne sütü veriyorum.
rezeneyi önceleri en fazla 7-8 çay kaşığı veriyordum ve gazına hiiiç iyi gelmiyordu. gaz sancısından uyuyamıyordu oğlum. sonra akşamları tek seferde 50ml verdim ve allaha şükürler olsun ki gazı falan hiç olmuyor bebeğimin artık. gece 11den önce uyumuyor ama artık gazdan eser kalmadı :nazar:

Son düzenleme:
bende mama veriyorum annesütüne ek olarak günde en fazla iki kez 60ar cc veriyorum
mama verenler kaç cc veriyosunuz bide bnm mama verme düzenim yok emiyo emiyo bebişim belli bi saate kdr genelde akşamüstü oluyo bu süt gelmeyince bas bas bağırmaya başlıyo ozmn mama veriyorum ve 60 ccnin hepsinide içiyo.mama verdiğim zmnlarda 10 15 cc ılık su veriyorum

Sadece anne sütü veriyorum.Çok şükür gaz problemimiz hiç olmadı.Ama rahat uyusun diye 5-6 çay kaşıgı rezene veriyrum.

ben çoğunlukla emziriyorum bazen günde 1 defa 60 cc bazende bi sabah bi akşam olmak üzere 2 defa verdiğim oluyor ama hergün değil sütüm yetmezse bunun dışında hergün mutlaka rezene içiriyorum 50 bazen 60 cc ama benim kızım 2,5 ayı geçti tabi o yüzden biraz fazla veriyorum

ya ben rezeneyi tek sefer değil günde bi kaç deva en az 3 4 tatlı kaşığı veriyorum çokmuduracaba nerdeyse iki aylık olacak amannn ne bilim off bu gaz öldürecek bizi

ya ben rezeneyi tek sefer değil günde bi kaç deva en az 3 4 tatlı kaşığı veriyorum çokmuduracaba nerdeyse iki aylık olacak amannn ne bilim off bu gaz öldürecek bizi

bio gaia adında bir şey var, bağırsak florasını düzenliyor, bir bak istersen ondan mı yoksa geçeceği mi vardı bilmiyorum ama bir kez 5 damla verdim o günden beri gazımız yok Maşallah:nazar::nazar::nazar:

ben başlarda günde 3 kez mama veriyordum sütüm azdı ve dr biberon bitene kadar ver yetmediği zaman cc arttır demişti. simdi cok sükür sütüm arttı...günde 1 veya 2 kez veriyorum.her defasında 60 cc veriyorum bazen bırakıyor bir kısmını...birde cok gazı oldugu için babs diye rezene,nane,anason yagı ve bikarbonat içeren surup veriyorum. bu surubu dr önerdi.iyi geldi gibi artık daha az sancısı oluyor bebeişimin...:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bu rezene anoson çaylarını haazır mı alıyorsunuz yoksa aktardan falanmı?
çayı nasıl yapıyorsunuz eger aktardansa kaynatıyormusunuz sıcak suda bekletme falanm ı?

arkadaşlar bu rezene anoson çaylarını haazır mı alıyorsunuz yoksa aktardan falanmı?
çayı nasıl yapıyorsunuz eger aktardansa kaynatıyormusunuz sıcak suda bekletme falanm ı?

rezene+kimyon+anason karışık aktardan aldım.kaynamış 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı koyu,2-3 dakika kaynatıyorum..

Bende emziriyorum ama arada sütüm olmuyor..Çok üzüldüğümde sinirlendiğimde dikkat ediyorum bir damla sütüm olmuyor bir de bir ara akşamları hiç sütüm olmuyordu 9 dan sonra Milupa Aptamil veriyorum böyle durumlarda..Ama mümkün olduğunca anne sütü diyoruz =)))

Benim çatlak doktor olsun vermeyeceksin kesinlikle vermeyeceksin diyor ağlıyor diyorum olsun yatır uyur diyor ama nereyee aç uyur mu hiç

bende mama veriyorum annesütüne ek olarak günde en fazla iki kez 60ar cc veriyorum
mama verenler kaç cc veriyosunuz bide bnm mama verme düzenim yok emiyo emiyo bebişim belli bi saate kdr genelde akşamüstü oluyo bu süt gelmeyince bas bas bağırmaya başlıyo ozmn mama veriyorum ve 60 ccnin hepsinide içiyo.mama verdiğim zmnlarda 10 15 cc ılık su veriyorum

canım bende ek olarak mama veriyorum. benim oğlum 2,5 aylık olduğu için 90 cc yapıyorum günde iki kere. bazen hepsini bitiriyo, bazen 75cc falan içiyo. özellikle akşamları çok huysuzlanıyo doymayınca

Back
X