Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım doktorumu aradım dedi boşuna yapmışsın adet gününden geciksin 1 hafta sonra yap çıkar dedi içime biraz şu serpildi ya oh be :)))))
Ben aşılamanın 10. Günu yaptım cıktı ama herkezin bünyesi farklı inşallah pozitif sonuç alırsın beklemek çok zor rabbim yardımcı olsun

Canım doktorumu aradım dedi boşuna yapmışsın adet gününden geciksin 1 hafta sonra yap çıkar dedi içime biraz şu serpildi ya oh be :)))))
Bu arada idrar testi yapmışsın sen onda çıkmaya bilir ben kan testi anladım bence git kan ver varsa kanda çıkar çok rahat ben 10. Günu kan verdim cıktı benim

Merhaba kızlar ❤
Bugün adet oldum 18 inde olmam gerekiyordu bugün oldum sabah kalktım lekedir diye düşündüm ama olmadi aşılamamız tutmadı çok üzüldüm ama ümidimi kaybetmeyecegim .😌.. Kızlar inanır mısınız hissediyordum negatif enerjiyi hani adet olacağımi anlamıştım. Olsaydı insanın içine doğuyor zaten . 💛
Rabbimden hep hayırlı ve sağlıklı olanını dilemiştim demekki şuan nasibimde yokmuş. Zamanı gelmemiş daha ne diyemki Rabbim daha oldurmamis. Üzülüyorum😔. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğim Kara Kara onu düşünüyorum garibim hep elini karnıma verip seviyordu dakika başı hayaller hatta ikiz diye hayal ediyordu 😔şimdi ben nasıl diyeceğim. Annem ayrı çok heyecanlı torun olcak diye bilmiyorum zor .😔 Sizce nasıl söylim kızlar ???

Merhaba kızlar ❤
Bugün adet oldum 18 inde olmam gerekiyordu bugün oldum sabah kalktım lekedir diye düşündüm ama olmadi aşılamamız tutmadı çok üzüldüm ama ümidimi kaybetmeyecegim .😌.. Kızlar inanır mısınız hissediyordum negatif enerjiyi hani adet olacağımi anlamıştım. Olsaydı insanın içine doğuyor zaten . 💛
Rabbimden hep hayırlı ve sağlıklı olanını dilemiştim demekki şuan nasibimde yokmuş. Zamanı gelmemiş daha ne diyemki Rabbim daha oldurmamis. Üzülüyorum😔. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğim Kara Kara onu düşünüyorum garibim hep elini karnıma verip seviyordu dakika başı hayaller hatta ikiz diye hayal ediyordu 😔şimdi ben nasıl diyeceğim. Annem ayrı çok heyecanlı torun olcak diye bilmiyorum zor .😔 Sizce nasıl söylim kızlar ???
Canım ben bu bekleyişleri, negatif sonuçları 7 senedir yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum emin ol. Ama muhakkak bebeğinin sana geleceği güzel bir zaman var ve senin onu bekledigin gibi, bebeğin de seni bekliyor inşaallah. Hayırlısı böyleymiş diyip Allah'ın takdirine teslim olmaktan başka yolu yok, nasip olacak gün inşallah çok uzakta değil.

Canım ben bu bekleyişleri, negatif sonuçları 7 senedir yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum emin ol. Ama muhakkak bebeğinin sana geleceği güzel bir zaman var ve senin onu bekledigin gibi, bebeğin de seni bekliyor inşaallah. Hayırlısı böyleymiş diyip Allah'ın takdirine teslim olmaktan başka yolu yok, nasip olacak gün inşallah çok uzakta değil.
Kimse girmiyor galiba daha kızlar son durumlar ne . Inşallah amin canım benim Allah razı olsun senden

Merhaba test sonuçlarıma bakar mısınız? Aşılama yada tüp bebek düşünüyorum sizce?

Eklentiler

• 15887142894382668746079410704789.webp
    15887142894382668746079410704789.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 15887142530894834994314854715267.webp
    15887142530894834994314854715267.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 15887142187523744454224294929111.webp
    15887142187523744454224294929111.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 15887141787941727915139522019664.webp
    15887141787941727915139522019664.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 30

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar bende 5 yıllık evliyim benimde ilk asilamam asilamamin 8.gunu ayın 5 inde yaptırmıştım ilk günden itibaren sol kasık ağrım vardır ama 6 günde pik yaptı döllenme 5.ci 6.ci günde oluyormuş diye okudum 6. Ci gün inanılmaz derecede kasik bel ağrım oldu 7.gun hafifti yok denecek kadar bugün ise yoruldugum zaman ayaklarımı çektiğim zaman batma şeklinde oluyordu tam rahim bölgemde sanki Çarşamba yada Perşembe test yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar 🤲🤲

Merhabalar
Subat ayinda ilk asilamami yaptirdim tutmadi. Cok hoca arastirmadan ulasabilecegim en kolay hocaya gidip yaptirdim acikcasi:)
Neyse tutmadi. 2. si icin arastirirken her yerde karsima baskent unide ki hulisi hoca cikiyordu. Randevumu aldim adetin 2. gunune baya direk ilacimi verir hemen asilama yapar diye dusunuyordum. Ama oyle olmadi:) ilk once rahim filmi istedi o olmadan birsey yapmam ya tuplerin kapaliysa bosuna yapmis oluruz dedi. Aslinda ilkinde yapilmasi gerekeni istedi. Bugun rahim filmi cektirdim. Acikcasi ilk aneztezili istiyordum ama hastane taaa 1 ay sonraya rand verince dedim bi cesaret yaptirayim normal. Resmen 10 dk falan surdu sifir aci. Sonrasinda da her hangi birsey olmadi. Neyse ki tuplerim acikmis. Onda da sikinti yok. Sonra hocanin yanina gittik. Kilom 76 5-6 kilo vermeden bisi yapmam kolestrolunde yuksek dedi:) 20 gun sonra sperm ornegi verip tekrar yanima gelin sperm sonuclarina gore tup yada asilama yapacagiz dedi. Bugun bir kez daha doktorun ne kadar onemli oldugunu gordum acikcasi :)
Once ki asilamam ilacla olmustu, dedi ki biz igneyle yapiyoruz ilacla sans cok cok az. Buda bir bilgi olarak burda dursun dedim:)

Back
X