Mart ayı gebelik planları

Semacaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
27
5
6
26
Herkese Merhaba!
1 şubatta kürtaj olduktan sonra kendimi toparlamam baya uzun sürdü. Bebeğimin kalbi durmasaydı nasıl olurdu, bu ay belkide cinsiyetini öğrenirdim diyerek kendi kendimi üzüyorum farkında olmadan. Napalım Rabbimizin takdiri. Benim doktorum minimum 2 ay bekle dedi 1 adet olmayı bekle en azından gibi şeyler konuştu. 25 şubatta regl oldum. Çok araştırdım, aylarca korunup hamile kalanlar var ama yine aynı sonuçla karşılaşanda. Hiç beklemeyip yine aynı sorunlarla karşılaşanda. Açıkçası hem istiyorum hemde korkuyorum delicesine. Umarım bu ay iyi haberler alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bir evladın acısını yaşamak için doğurmaya gerek yokmuş. Doğsa da doğmasa da aynı acı. Tarifi yok. Rabbim kimseye yaşatmasın...

Yeni gebelik planları yapmadan gerekli testleri oldunuz mu? Genetik testlerinizi yaptırın kayıp çok ağır geldiyse. Tekrar yaşamamak için daha iyi bi önlem almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…